reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Melduję się i ja córka postanowiła do przedszkola wstać o 5 ,mamo wstawaj mam "cwaczenia wakuaconyjne" paadłam zanim wstałam =) miłego dnia =)

Ja też dzisiaj strasznie spałam... I na dodatek znowu obudziłam się z opryszczka [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]

Cześć dziewczyny , Nikolka i Marta czekam na info z wizyt i napewno wszystko będzie dobrze . U mnie 5 dc i zaczynam testowanie . W poniedziałek dopiero mam monitoring 11 dc i boje się ze znów będzie owulacja z prawej strony i cykl stracony [emoji17] na szczęście mąż wraca w sobotę to będzie ze mną w tych dniach . Mam nadzieje ze tym razem uda się inseminacja i ze nie będzie za późno . Czasem miewam owu wcześnie i tego się boje ze będzie już po

reklama
Ja musze się w weekend przejechać na cmentarze i posprzątać trochę póki jeszcze nie ma przymrozkow.
No i wziąć się za mycie okien.. Masakra tego akurat nie lubię [emoji2368]

W czwartek moja młodsza mała siostrzyczka kończy już 17 lat [emoji7] kupiłam jej smartwacha w prezencie mam nadzieję że będzie zadowolona.

Do góry