reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Ja musze się w weekend przejechać na cmentarze i posprzątać trochę póki jeszcze nie ma przymrozkow.
No i wziąć się za mycie okien.. Masakra tego akurat nie lubię [emoji2368]

W czwartek moja młodsza mała siostrzyczka kończy już 17 lat [emoji7] kupiłam jej smartwacha w prezencie mam nadzieję że będzie zadowolona.
Na pewno się ucieszy

Cześć dziewczyny, ja dziś spałam do 9, potem pies mnie obudził na jedzenie [emoji23]
Zimno mi się w chacie robi, chyba musimy odpalić ogrzewanie [emoji848]
Dzisiaj z m mamy 9 rocznicę ślubu
Gratulacje! szczęścia na kolejne wspólne lata [emoji8]
Ja musze się w weekend przejechać na cmentarze i posprzątać trochę póki jeszcze nie ma przymrozkow.
No i wziąć się za mycie okien.. Masakra tego akurat nie lubię [emoji2368]

W czwartek moja młodsza mała siostrzyczka kończy już 17 lat [emoji7] kupiłam jej smartwacha w prezencie mam nadzieję że będzie zadowolona.
Ja mycie okien zrzuciłam na męża, bo podobno w ciąży nie można [emoji848] i tak sobie czekam, czekam... Pewnie zdążę urodzić i sama je umyć zanim mąż się za nie weźmie [emoji23]

Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji110][emoji8]

Dziewczyny mam problem. Czekam na miesiączkę po stracie. 26dc miałam nitki krwi w sluzie ( na wszelki wypadek zrobiłam test owu i pozytywny) ale robiłam tylko wtedy kiedy widziałam te nitki krwi w sluzie później był spokój i w 40dc miałam pół dniowe plamienie w kolorze jak by pomarańczowym różowym. Dzisiaj 42dc miesiączki brak. Trochę się boję że to moze być ciąża i znowu się powtórzy to co z przed kilkunastu dni. Poradzcie coś.

Po krwawienie byłam u gin i wszystko się samo oczyscilo jest wszystko w porządku.

Dziewczyny mam problem. Czekam na miesiączkę po stracie. 26dc miałam nitki krwi w sluzie ( na wszelki wypadek zrobiłam test owu i pozytywny) ale robiłam tylko wtedy kiedy widziałam te nitki krwi w sluzie później był spokój i w 40dc miałam pół dniowe plamienie w kolorze jak by pomarańczowym różowym. Dzisiaj 42dc miesiączki brak. Trochę się boję że to moze być ciąża i znowu się powtórzy to co z przed kilkunastu dni. Poradzcie coś.

Po krwawienie byłam u gin i wszystko się samo oczyscilo jest wszystko w porządku.
A test robiłaś ciazowy? A jakbyś pojechała na sor ?

reklama
Do góry