Oj przyda się wytrwałość [emoji23]Uuu jak myślisz jakas niespodzianka będzie? Gratuluję wytrwałości [emoji7]
reklama
Na pewno się ucieszyJa musze się w weekend przejechać na cmentarze i posprzątać trochę póki jeszcze nie ma przymrozkow.
No i wziąć się za mycie okien.. Masakra tego akurat nie lubię [emoji2368]
W czwartek moja młodsza mała siostrzyczka kończy już 17 lat [emoji7] kupiłam jej smartwacha w prezencie mam nadzieję że będzie zadowolona.
Olineekg
Fanka BB :)
A ja dzisiaj do lekarza na 11:15 trzymajcie za nas kciuki bo mimo wszystko stres jest.
Trzymam od wczoraj [emoji23] czekam na wieści [emoji7]
Olineekg
Dzisiaj z m mamy 9 rocznicę ślubu
Gratulacje! [emoji6]
Cześć dziewczyny, ja dziś spałam do 9, potem pies mnie obudził na jedzenie [emoji23]
Zimno mi się w chacie robi, chyba musimy odpalić ogrzewanie [emoji848]
Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji110][emoji8]
Zimno mi się w chacie robi, chyba musimy odpalić ogrzewanie [emoji848]
Gratulacje! szczęścia na kolejne wspólne lata [emoji8]Dzisiaj z m mamy 9 rocznicę ślubu
Ja mycie okien zrzuciłam na męża, bo podobno w ciąży nie można [emoji848] i tak sobie czekam, czekam... Pewnie zdążę urodzić i sama je umyć zanim mąż się za nie weźmie [emoji23]Ja musze się w weekend przejechać na cmentarze i posprzątać trochę póki jeszcze nie ma przymrozkow.
No i wziąć się za mycie okien.. Masakra tego akurat nie lubię [emoji2368]
W czwartek moja młodsza mała siostrzyczka kończy już 17 lat [emoji7] kupiłam jej smartwacha w prezencie mam nadzieję że będzie zadowolona.
Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji110][emoji8]
młoda1994
Dziewczyny mam problem. Czekam na miesiączkę po stracie. 26dc miałam nitki krwi w sluzie ( na wszelki wypadek zrobiłam test owu i pozytywny) ale robiłam tylko wtedy kiedy widziałam te nitki krwi w sluzie później był spokój i w 40dc miałam pół dniowe plamienie w kolorze jak by pomarańczowym różowym. Dzisiaj 42dc miesiączki brak. Trochę się boję że to moze być ciąża i znowu się powtórzy to co z przed kilkunastu dni. Poradzcie coś.
Po krwawienie byłam u gin i wszystko się samo oczyscilo jest wszystko w porządku.
Po krwawienie byłam u gin i wszystko się samo oczyscilo jest wszystko w porządku.
A test robiłaś ciazowy? A jakbyś pojechała na sor ?Dziewczyny mam problem. Czekam na miesiączkę po stracie. 26dc miałam nitki krwi w sluzie ( na wszelki wypadek zrobiłam test owu i pozytywny) ale robiłam tylko wtedy kiedy widziałam te nitki krwi w sluzie później był spokój i w 40dc miałam pół dniowe plamienie w kolorze jak by pomarańczowym różowym. Dzisiaj 42dc miesiączki brak. Trochę się boję że to moze być ciąża i znowu się powtórzy to co z przed kilkunastu dni. Poradzcie coś.
młoda1994
Testy mi nie wychodzą. A tu na sor nie przyjmą bo lekarze przyjmują w przychodniach.A test robiłaś ciazowy? A jakbyś pojechała na sor ?
reklama
Kuźwa co za głupia polityka. Powinni przyjmować ludzi jak się coś dzieje a nie odsyłać do przychodni [emoji35]A z resztą jak pojadę na sor czy coś to powiedzą mi że moja waga jest tego winna.
Podziel się: