reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Znalazłaś ginekologa marzenie [emoji16] może kiedyś się zgłoszę po namiary
Dr Maciej Hassan-Bartz.. Poznań :) polecam z calego serca.. mi polecily go znajome.. i ciesze sie ze do Niego poszlam.. zaluje ze tak dlugo trwalam w poprzedniej przychodni choc nie do konca bylam z nich zadowolona.. trzebabylo szybciej sie przeniesc..

Dr Maciej Hassan-Bartz.. Poznań :) polecam z calego serca.. mi polecily go znajome.. i ciesze sie ze do Niego poszlam.. zaluje ze tak dlugo trwalam w poprzedniej przychodni choc nie do konca bylam z nich zadowolona.. trzebabylo szybciej sie przeniesc..
A on pracuje w jakimś szpitalu, czy tylko prywatnie? Wiesz, chodzi mi o porodówki [emoji16]

Hej umieram i zdycham taki upał... Nadrobię was w domu. Właśnie wracam z pracy Boże nie mogę cała się kleje. A jutro wstaje 4.30.
Takie zdj dziś wkleiłam na fb a niech się dzieje

Mnie rozbroil juz na wejsciu.. bo wchodze i mowie.. "wszystkie panie takie rozesmiane wychodza.. chyba dobrze trafilam".. a on chwila konsternacji i "bo ja tu cukierki rozdaje" no to mowie "kurcze.. nie lubie slodyczy.. klapa.. wyjde bez usmiechu.." on "hmmm.. no mam jeszczs truskawke.. ale lezy w samochodzie wiec chyba sie ugotowala".. padlam [emoji23]

.
IMG_20190605_114301_767.jpg

Jest wspanialy! Mily, dowcipny, przede mna wszystkie kobitki wychodzily z bananem na twarzy.. i wiesz.. pierwszy raz ktos pokazywal mi i tlumaczyl wszystko na usg.. "zobacz.. to jest prawy jajnik.. widzisz? Taki malutki.. a teraz zobacz tutaj.. to jest lewy.. 5 razy wiekszy.. patrz jeszcze raz na prawy.. tu masz macice.. przednia sciana.. tu jest tylna.. nic tu nie ma.. gdyby jakies torbiele to by wygladalo tak i siak.." i tak 10 minut usg mm po mm mi pokazywal co i jak z czym.. bylam oczarowana i zszokowana.. chcialabym widziec usg ciazowe u Niego.. prawdziwy.. z powolania.. jestem Nim zachwycona..
Super, że w końcu trafiłaś na kompetentnego lekarza :)Wiem jakie to miłe uczucie kiedy w końcu ktoś konkretnie zajmuje się Tobą. Miałam podobnie jak trafiłam na swojego i okazało się, że przez prawie 9 lat byłam źle leczona albo olewana. Najważniejsze, żebyś zajęła się teraz swoim zdrowiem :) I oczywiście nie zostawiaj nas, ploteczki zawsze mile widziane :*

reklama
Ja to się dziś wybrałam na koncert "Polskę kocham", który był emitowany na Polsacie, akurat trafiło, że u mnie w Gdańsku był, kilka godzin na nogach i padam na twarz, ale muszę Wam powiedzieć, że uświadczyłam ogromnej uprzejmości w komunikacji miejskiej, bo w drodze powrotnej, jak tylko wsiadałam do przepełnionego tramwaju, to dwóch młodych panów na raz wstalo, żeby ustąpić mi miejsca. Miły gest, bo mimo wszystko rzadko spotykane, zazwyczaj ludzie udają, że nie widzą kobiety w ciąży i odwracają wzrok.
Oglądałam ten koncert. Piękny. Na niektórych piosenkach mialam ciary. Pewnie na żywo było fajnie posłuchać tych pięknych piosenek.

Do góry