reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Śluz nie musi być cały czas. Ciąża przeplata takie mokre dni z dniami całkowitej suszy. Jeszcze się nie poddawaj [emoji6]

Matko, dziewczyny padam na twarz.. Właśnie wróciłam do domu. Te temperatury mnie wykończą [emoji849] jutro niby chciałam testować, ale zaczęły mnie dopadać obawy, czy coś zobaczę.. Tym bardziej, że tego śluzu dziś prawie wcale [emoji53] jedyne co pocieszające, że cycki czuje nadal.

reklama
Matko, dziewczyny padam na twarz.. Właśnie wróciłam do domu. Te temperatury mnie wykończą [emoji849] jutro niby chciałam testować, ale zaczęły mnie dopadać obawy, czy coś zobaczę.. Tym bardziej, że tego śluzu dziś prawie wcale [emoji53] jedyne co pocieszające, że cycki czuje nadal.
Ja to jak debil sprawdzam czy aby śluz na pewno dalej jest I jest, robi się coraz gestszy. Natomiast cycki czuje tylko jak się źle położę ale to bardziej dyskomfort. No i dyskomfort brzucha, trochę kłuło mnie dzisiaj po prawej stronie.

MisiaJasia - co by się nie działo masz Nas :*

To chętnie się zamienie. Dam Ci moje jajniki A Ty oddaj mi swój ból cycków co Ty na to? Wolałabym ból piersi niż jajników.
Oddać nie oddam, ale mogę się podzielić, co Ty na to? [emoji16]
Zaczynam świrować, im bliżej do testowania tym gorzej [emoji849] głupie obawy mnie nadchodzą, a przecież już dawno wszystko przesądzone w tym temacie tylko na werdykt trzeba czekać [emoji16]

Ciekawe co z resztą dziewczyn, co miały dziś testować [emoji846]

Śluz nie musi być cały czas. Ciąża przeplata takie mokre dni z dniami całkowitej suszy. Jeszcze się nie poddawaj [emoji6]
Uff, to dobra wiadomość, dzięki [emoji11]
Ja to jak debil sprawdzam czy aby śluz na pewno dalej jest I jest, robi się coraz gestszy. Natomiast cycki czuje tylko jak się źle położę ale to bardziej dyskomfort. No i dyskomfort brzucha, trochę kłuło mnie dzisiaj po prawej stronie.

No właśnie ja też już zaczynam popadać w paranoję z tymi objawami [emoji849]

Na razie to ja odpadam ze staran.. bylam u tego nowego gina.. co taki super jest.. no i jest super.. wyszlam zauroczona.. bardzo bezposredni.. mowi albo na Ty albo Kochanie [emoji16] ale.. no wlasnie.. moje plamienia są do leczenia antykoncepcją.. poza tym.. w lewym jajniku mialam dzisiaj pecherzyk 15mm co jest niemozliwe na 7 dzien cyklu.. prawy jajnik bardzo maly.. na razie dostalam tą antykoncepcje na 4miesiace i jesli bedzie wszystko ok to po 4 miesiacach mam przerwac i zobaczyc co sie dzieje bez.. jesli beda plamienia a trakcie antykoncepcji to mam natychmiast przyjsc na kontrole.. jesli bede miala dlugie plamienia przed @.. obfitą @ i plamienia po @.. (czyli tak jak bylo do tej pory) mam przyjsc po kolejna antykoncepcje na kolejne 4 miesiace..
Ogolnie wszystko u mnie runelo..

Oddać nie oddam, ale mogę się podzielić, co Ty na to? [emoji16]
Zaczynam świrować, im bliżej do testowania tym gorzej [emoji849] głupie obawy mnie nadchodzą, a przecież już dawno wszystko przesądzone w tym temacie tylko na werdykt trzeba czekać [emoji16]

Ciekawe co z resztą dziewczyn, co miały dziś testować [emoji846]
Ok to biorę nawet trochę @ to co reagujesz jutro i dajesz nam znać tak?

Właśnie dużo miało testować dzisiaj A tu taka cisza od tych widoków dwuch kresek.

Bądź dobrej myśli, może po tych 4 miesiącach wszystko się unormuje i wrócicie do starań. Potraktuj to na razie tak, jak tą letnią przerwę w staraniach, którą chciałaś zrobić, żeby pokorzystać z ciepłych dni [emoji6]
Na razie to ja odpadam ze staran.. bylam u tego nowego gina.. co taki super jest.. no i jest super.. wyszlam zauroczona.. bardzo bezposredni.. mowi albo na Ty albo Kochanie [emoji16] ale.. no wlasnie.. moje plamienia są do leczenia antykoncepcją.. poza tym.. w lewym jajniku mialam dzisiaj pecherzyk 15mm co jest niemozliwe na 7 dzien cyklu.. prawy jajnik bardzo maly.. na razie dostalam tą antykoncepcje na 4miesiace i jesli bedzie wszystko ok to po 4 miesiacach mam przerwac i zobaczyc co sie dzieje bez.. jesli beda plamienia a trakcie antykoncepcji to mam natychmiast przyjsc na kontrole.. jesli bede miala dlugie plamienia przed @.. obfitą @ i plamienia po @.. (czyli tak jak bylo do tej pory) mam przyjsc po kolejna antykoncepcje na kolejne 4 miesiace..

Ok to biorę nawet trochę @ to co reagujesz jutro i dajesz nam znać tak?

Właśnie dużo miało testować dzisiaj A tu taka cisza od tych widoków dwuch kresek.
No chyba tak. Co prawda wolałabym poczekać do weekendu, ale mam jutro imieniny i jakby jutro mi pokazało 2 kreski to bylby najpiękniejszy prezent [emoji7] zastanawiam sie tylko, czy zrobić test normalny, czy strumieniowy [emoji849]

Kochana z jednej strony dobrze że poszłaś bo zaczął leczyć. Kto wie co by było gdybyś nie poszła do gin i te plamienia by się skończyły źle bo różnie w życiu bywa. Trafiłaś na lekarza który się zainteresował i może się skończą plamienia i uda Ci się zajść w ciążę.

Mam nadzieję że te 4 miesiące anty starcza i wyleczy ci te plamienia. Bądź dobrej myśli A wszystko się ułoży. Wiadomo że leczenie nie trwa kilka dni A czasami jest potrzeba kilka miesiecy.

Wierzę że wszystko się unormuje i jeszcze w tym roku do nas wrócisz z nowina że wznawiasz starania albo już z fasolka pod swoim sercem. Trzymam kciuki Kochana [emoji110][emoji110] i mocno tule[emoji847][emoji847][emoji173]

reklama
Do góry