reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Śluz nie musi być cały czas. Ciąża przeplata takie mokre dni z dniami całkowitej suszy. Jeszcze się nie poddawaj [emoji6]

Matko, dziewczyny padam na twarz.. Właśnie wróciłam do domu. Te temperatury mnie wykończą [emoji849] jutro niby chciałam testować, ale zaczęły mnie dopadać obawy, czy coś zobaczę.. Tym bardziej, że tego śluzu dziś prawie wcale [emoji53] jedyne co pocieszające, że cycki czuje nadal.

reklama
Matko, dziewczyny padam na twarz.. Właśnie wróciłam do domu. Te temperatury mnie wykończą [emoji849] jutro niby chciałam testować, ale zaczęły mnie dopadać obawy, czy coś zobaczę.. Tym bardziej, że tego śluzu dziś prawie wcale [emoji53] jedyne co pocieszające, że cycki czuje nadal.
Ja to jak debil sprawdzam czy aby śluz na pewno dalej jest I jest, robi się coraz gestszy. Natomiast cycki czuje tylko jak się źle położę ale to bardziej dyskomfort. No i dyskomfort brzucha, trochę kłuło mnie dzisiaj po prawej stronie.

MisiaJasia - co by się nie działo masz Nas :*

To chętnie się zamienie. Dam Ci moje jajniki A Ty oddaj mi swój ból cycków co Ty na to? Wolałabym ból piersi niż jajników.
Oddać nie oddam, ale mogę się podzielić, co Ty na to? [emoji16]
Zaczynam świrować, im bliżej do testowania tym gorzej [emoji849] głupie obawy mnie nadchodzą, a przecież już dawno wszystko przesądzone w tym temacie tylko na werdykt trzeba czekać [emoji16]

Ciekawe co z resztą dziewczyn, co miały dziś testować [emoji846]

Śluz nie musi być cały czas. Ciąża przeplata takie mokre dni z dniami całkowitej suszy. Jeszcze się nie poddawaj [emoji6]
Uff, to dobra wiadomość, dzięki [emoji11]
Ja to jak debil sprawdzam czy aby śluz na pewno dalej jest I jest, robi się coraz gestszy. Natomiast cycki czuje tylko jak się źle położę ale to bardziej dyskomfort. No i dyskomfort brzucha, trochę kłuło mnie dzisiaj po prawej stronie.

No właśnie ja też już zaczynam popadać w paranoję z tymi objawami [emoji849]

Na razie to ja odpadam ze staran.. bylam u tego nowego gina.. co taki super jest.. no i jest super.. wyszlam zauroczona.. bardzo bezposredni.. mowi albo na Ty albo Kochanie [emoji16] ale.. no wlasnie.. moje plamienia są do leczenia antykoncepcją.. poza tym.. w lewym jajniku mialam dzisiaj pecherzyk 15mm co jest niemozliwe na 7 dzien cyklu.. prawy jajnik bardzo maly.. na razie dostalam tą antykoncepcje na 4miesiace i jesli bedzie wszystko ok to po 4 miesiacach mam przerwac i zobaczyc co sie dzieje bez.. jesli beda plamienia a trakcie antykoncepcji to mam natychmiast przyjsc na kontrole.. jesli bede miala dlugie plamienia przed @.. obfitą @ i plamienia po @.. (czyli tak jak bylo do tej pory) mam przyjsc po kolejna antykoncepcje na kolejne 4 miesiace..
Ogolnie wszystko u mnie runelo..

Oddać nie oddam, ale mogę się podzielić, co Ty na to? [emoji16]
Zaczynam świrować, im bliżej do testowania tym gorzej [emoji849] głupie obawy mnie nadchodzą, a przecież już dawno wszystko przesądzone w tym temacie tylko na werdykt trzeba czekać [emoji16]

Ciekawe co z resztą dziewczyn, co miały dziś testować [emoji846]
Ok to biorę nawet trochę @ to co reagujesz jutro i dajesz nam znać tak?

Właśnie dużo miało testować dzisiaj A tu taka cisza od tych widoków dwuch kresek.

Bądź dobrej myśli, może po tych 4 miesiącach wszystko się unormuje i wrócicie do starań. Potraktuj to na razie tak, jak tą letnią przerwę w staraniach, którą chciałaś zrobić, żeby pokorzystać z ciepłych dni [emoji6]
Na razie to ja odpadam ze staran.. bylam u tego nowego gina.. co taki super jest.. no i jest super.. wyszlam zauroczona.. bardzo bezposredni.. mowi albo na Ty albo Kochanie [emoji16] ale.. no wlasnie.. moje plamienia są do leczenia antykoncepcją.. poza tym.. w lewym jajniku mialam dzisiaj pecherzyk 15mm co jest niemozliwe na 7 dzien cyklu.. prawy jajnik bardzo maly.. na razie dostalam tą antykoncepcje na 4miesiace i jesli bedzie wszystko ok to po 4 miesiacach mam przerwac i zobaczyc co sie dzieje bez.. jesli beda plamienia a trakcie antykoncepcji to mam natychmiast przyjsc na kontrole.. jesli bede miala dlugie plamienia przed @.. obfitą @ i plamienia po @.. (czyli tak jak bylo do tej pory) mam przyjsc po kolejna antykoncepcje na kolejne 4 miesiace..

Ok to biorę nawet trochę @ to co reagujesz jutro i dajesz nam znać tak?

Właśnie dużo miało testować dzisiaj A tu taka cisza od tych widoków dwuch kresek.
No chyba tak. Co prawda wolałabym poczekać do weekendu, ale mam jutro imieniny i jakby jutro mi pokazało 2 kreski to bylby najpiękniejszy prezent [emoji7] zastanawiam sie tylko, czy zrobić test normalny, czy strumieniowy [emoji849]

Kochana z jednej strony dobrze że poszłaś bo zaczął leczyć. Kto wie co by było gdybyś nie poszła do gin i te plamienia by się skończyły źle bo różnie w życiu bywa. Trafiłaś na lekarza który się zainteresował i może się skończą plamienia i uda Ci się zajść w ciążę.

Mam nadzieję że te 4 miesiące anty starcza i wyleczy ci te plamienia. Bądź dobrej myśli A wszystko się ułoży. Wiadomo że leczenie nie trwa kilka dni A czasami jest potrzeba kilka miesiecy.

Wierzę że wszystko się unormuje i jeszcze w tym roku do nas wrócisz z nowina że wznawiasz starania albo już z fasolka pod swoim sercem. Trzymam kciuki Kochana [emoji110][emoji110] i mocno tule[emoji847][emoji847][emoji173]

reklama
Do góry