reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

kochana,
Cieszę się gratulacje kochana ! Super [emoji847][emoji847][emoji847]

Ja wczoraj nie wytrzymałam zrobiłam test o czułości 10 2 dni przed terminem @ i wynik negatywny. Niestety nie udało się A starania trzeba przesunąć:(
kochana jeszcze nic straconego. Ja w poprzednim cyklu zrobiłam 1 dzień przed terminem @ i nie wyszedł, też najczulszy, a następnego dnia rano była jasna kreseczka, także proszę powtórzyć test w terminie @ ;*

reklama
A tu w czwartek testujesz kochana jak dobrze pamiętam ??
Zgadza się [emoji6] już nie mogę się doczekać. Chociaż wszystko wskazuje na to, że jestem w tej ciąży. Czasami tylko się zastanawiam, czy naprawdę życie może być takie piekne i czy te wszystkie objawy to nie ściema [emoji16] aż strach, że w weekend przyjdzie @ [emoji849]

Dzień dobry dziewczyny!
U nas już 30 stopni, więc zdycham kolejny dzień, miałam co prawda ambitny plan żeby podjechać do miasta ale nie wiem czy tego nie przełożyć. Cycuchy nie bolą, śluzu sporo. No i czuję od rana jajniki, coś mnie tam ciągnie. Dzisiaj 23dc 4 dni do testowania.

Matko to naprawdę trzeba być bardzo ostrożnym. Ja mam psa ale w takim razie muszę się zagłębić w temat bo to sprawa poważna
Lekarz na pewno zleci Ci badania. Jeśli już to przechodziłas nic Ci nie grozi podobno 2 raz się zarazić nie można. Jeśli jednak nie musisz bardzo uważać. Nie martw się na zapas :*
kochana,

kochana jeszcze nic straconego. Ja w poprzednim cyklu zrobiłam 1 dzień przed terminem @ i nie wyszedł, też najczulszy, a następnego dnia rano była jasna kreseczka, także proszę powtórzyć test w terminie @ ;*
Jesteście tu wszystkie takie kochane... chyba to chciałam usłyszeć. Ta nadzieja którą dajecie jest bardzo ważna. Nawet jeśli się nie uda te uczucie jest fajne [emoji173][emoji3059]

No to ja już gratuluję
Zgadza się [emoji6] już nie mogę się doczekać. Chociaż wszystko wskazuje na to, że jestem w tej ciąży. Czasami tylko się zastanawiam, czy naprawdę życie może być takie piekne i czy te wszystkie objawy to nie ściema [emoji16] aż strach, że w weekend przyjdzie @ [emoji849]

reklama
Do góry