reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Jej to super, śluz jest dobrym objawem bo na moim przykladzie był jedynym jaki miałam [emoji16]

Dlatego ja właśnie straciłam nadzieje. Okres powinnam dostać za 4 dni. Do przedwczoraj miałam śluz bardziej wyglądający na owulcyjny, wczoraj mleczny i od wczorajszego wieczora sucho jak na pustyni.
Jedynie co mnie zastanawia to brak bólu piersi. A przed okresem zawsze bolą mnie po prostu okrutnie.

reklama
Czyli jak mam mówić że to 6 tydzień czy 5?
Najlepiej poczekać na wizytę do gin. Ponieważ z ostatniej miesiączki może ci wychodzić zakończony 5 tydzień A rozpoczęty 6 tydzień A na USG może wyjść że ciaza jest młodsza bo czasami tak bywa ponieważ nie wiemy kiedy do chodzi do zagniezdzenia. Trzeba się uzbroić w cierpliwość.

Paola425 to się w czwartek Razem cieszymy i seietujemy. Boże jak się okaże że oba mi ładnie pękły i oba się zagnieździły to będę chyba najszczęśliwszą osobą na świecie. Ale jak się nie uda też się nie załamie bo to 1 cykl dopiero więc bardziej na zasadzie obserwacji organizmu.
Ale itak się cieszę

To jest mega dziwne że taki kolor śluzu [emoji3061]
Dlatego ja właśnie straciłam nadzieje. Okres powinnam dostać za 4 dni. Do przedwczoraj miałam śluz bardziej wyglądający na owulcyjny, wczoraj mleczny i od wczorajszego wieczora sucho jak na pustyni.
Jedynie co mnie zastanawia to brak bólu piersi. A przed okresem zawsze bolą mnie po prostu okrutnie.

reklama
A jak dokładnie znam datę poczęcia?
Najlepiej poczekać na wizytę do gin. Ponieważ z ostatniej miesiączki może ci wychodzić zakończony 5 tydzień A rozpoczęty 6 tydzień A na USG może wyjść że ciaza jest młodsza bo czasami tak bywa ponieważ nie wiemy kiedy do chodzi do zagniezdzenia. Trzeba się uzbroić w cierpliwość.

Do góry