reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Jak jest okazja, to próbujcie! [emoji16] Potem jak Ci wyjedzie, to ciężko będzie się złapać akurat na płodne. Trzymam kciuki za owocny cykl [emoji6]
A ja to jestem juz po okresie.. i do tego Janek zostaje jeszcze tydzien w Pl wiec moze sie zalapie na owu? Pfff a mialam odpuscic starania do konca wakacji [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Ale mnie dziś brzuch boli i lewy jajnik. Chyba dzidzia rośnie. Zastanawiam się czy pofarbowac włosy czy poczekać aż skończę 1 szy trymestr.

Możesz pofarbować, ale użyj farby bez amoniaku, żeby go nie wdychać podczas farbowania i przy otwartym oknie farbuj. Składniki farby nie przechodzą przez skórę głowy do krwi [emoji6]
Ale mnie dziś brzuch boli i lewy jajnik. Chyba dzidzia rośnie. Zastanawiam się czy pofarbowac włosy czy poczekać aż skończę 1 szy trymestr.

Ja do lekarza wybieram się na początku lipca. Nie ma co iść zbyt wcześnie bo mam nauczkę po pierwszej ciąży...poszłam za szybko i mnie nastraszyli że puste jajo itd.
Nie nakręcam się ale poprostu wkraczam w kolejny etap wiedzowy i zastanawiam się kiedy dr będzie widział taki rzeczy bo gonić do niego co tydzień nie chce. Muszę wyluzowac ale lepiej by było iść i zobaczyć co trzeba

Paola425 Ja też uwielbiam majsterkowac. A do tego pracuje w branży motoryzacyjnej.
Mam tak samo i bez ciąży [emoji16] ostatnio jak moja mama leciała to się stresowałam bardziej niż ona, spać nie mogłam, a potem siedziałam i śledziłam cały lot płacząc ze szczęścia, że wylądowała [emoji23]
Fajnie poznać bratnią duszę, bo generalnie to ludzie się dziwią co ja robię, szczególnie jak sama potrafie stwierdzić co mi się w aucie zepsuło [emoji16]

Ja to jak mialam golfa III to sama naprawialam ale to byl zlomek i nie bylo zal spieprzyc.. teraz mam primere p12 kombi juz odstawiam do mechanika ale wczesniej sama diagnozuje :)

Kurde.. wpracy siedze a pogoda piekna taka.. az zal.. a gdzie tu do 22 :(
Paola425 Ja też uwielbiam majsterkowac. A do tego pracuje w branży motoryzacyjnej.

reklama
Ja jestem z małym na boisku jego grupa zerowkowa przyszła i graja mecz w Pile.
Dzis zezarlam gołąbki, truskawki że śmietana, śledzie, gumy mamby, czekade, zupę kalafior owa, chipsy, lody i cole. Mam rozwolnienie. Mam ochotę jeszcze na gofry z bitą śmietana.
Ja zwariuje

Do góry