reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dziś 13dc jutro rano monitoring czy pęcherzyki jeszcze podrosły bo w poniedziałek jeszcze ciut za małe. Od poniedziałku tobie też testy owu (moje urojenie) i dziś od rana strasznie boli brzuch w zasadzie podbrzusze jak na okres. dziewczyny jak myślicie czy to dobry znak że może wszystko ładnie podrosło i coś z tego będzie tym razem ??
Dodam że nigdy mnie brzuch nie bolał w połowie cyklu pierwszy raz mam takie coś może to zasługa clo i stymulacji ??
Mozliwe ze to owu..

reklama
Tak, jak gdzieś już wyżej pisałam wcześniej, że do 6 tygodnia leki ani zażywane substancje nie przechodzą do fasolki, bo nie ma łożyska i pępowiny, więc spokojnie zdrowiej [emoji6]
Misia uda sie zobaczysz:) fajnie, ze widzisz w tym plusy:)
Ja jestem chora mam antybiotyk:( Chyba nie zaszkodze ewentualnej fasolce?

Hej dziewczyny nie odzywałam się bo chodzę mega zmęczona. Jadę do pracy czeka mnie ciężki dzień. Chciałam dziś powiedzieć dziewczynom o mojej ciąży. Zaczął się 9 tc
Szefowa będzie w piątek. Stwierdziłam że co to za różnica czy im powiem czy nie. Wszyscy nauczyciele trzymamy że sobą.

Dużo siły życzę i spokojnych podopiecznych [emoji6] a co z tamtym chłopaczkiem, który tak daje w kość? Sytuacja trochę opanowana po tamtej akcji, czy dalej kocioł z nim?
Hej dziewczyny nie odzywałam się bo chodzę mega zmęczona. Jadę do pracy czeka mnie ciężki dzień. Chciałam dziś powiedzieć dziewczynom o mojej ciąży. Zaczął się 9 tc
Szefowa będzie w piątek. Stwierdziłam że co to za różnica czy im powiem czy nie. Wszyscy nauczyciele trzymamy że sobą.

Myślę, że powinnaś zatem pomyśleć o tym wcześniejszym zwolnieniu. Szkoda, żebyś teraz musiała się tak denerwować przez obce dzieciaki, kiedy najważniejsze jest teraz dobro tego rozwijającego się w Tobie. Sądzę, że nikt nie będzie miał Ci tego za złe, jeżeli już teraz pójdziesz na to L4, tym bardziej, że pisałaś, że dziewczyny tak robiły. Czasami trzeba być trochę samolubnym dla własnego dobra [emoji6]
Masakra ciągle to samo wczoraj mnie pokopal

Dziś 13dc jutro rano monitoring czy pęcherzyki jeszcze podrosły bo w poniedziałek jeszcze ciut za małe. Od poniedziałku tobie też testy owu (moje urojenie) i dziś od rana strasznie boli brzuch w zasadzie podbrzusze jak na okres. dziewczyny jak myślicie czy to dobry znak że może wszystko ładnie podrosło i coś z tego będzie tym razem ??
Dodam że nigdy mnie brzuch nie bolał w połowie cyklu pierwszy raz mam takie coś może to zasługa clo i stymulacji ??
Mnie właśnie po clo zaczęło tak boleć na owulacje więc bądź dobrej myśli na pewno ładnie tam wszystko urosło! Nic tylko działać:D

reklama
Myślę, że powinnaś zatem pomyśleć o tym wcześniejszym zwolnieniu. Szkoda, żebyś teraz musiała się tak denerwować przez obce dzieciaki, kiedy najważniejsze jest teraz dobro tego rozwijającego się w Tobie. Sądzę, że nikt nie będzie miał Ci tego za złe, jeżeli już teraz pójdziesz na to L4, tym bardziej, że pisałaś, że dziewczyny tak robiły. Czasami trzeba być trochę samolubnym dla własnego dobra [emoji6]
We wtorek idę do gina prywatnie co mi pierwsza ciąże prowadził. Porozmawiam z nim

Do góry