reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Kurde, przykro mi. Te zanikające plamienia obiecująco wyglądały. Koniecznie musisz te plamienia wyregulować i znaleźć przyczynę. A z dobrych stron, to będziesz mogła się opalać przez lato tak, jak zaplanowałaś, jeżeli do końca wakacji odpuszczacie. Naładujesz przez lato bateryjki i zaczniesz po wakacjach z nowym zaangażowaniem i nową siłą [emoji6]
1:0 dla mnie dziewczyny..
[emoji24]

reklama
Ok.. zczailam ze pon-piatek.. ale to i tak nie zmienia faktu ze nie wezme wolnego na zawolanie.. poza tym.. musialabym jechac z noclegiem bo .oj ma prace po 12-14h.. wiec do 19-20 w robocie.. tylko weekendy wolne.. a na nocleg poza domem nie moge sobie pozwolic majac dzieciaki w domu

Dokladnie.. dluzej tez poobserwuje szczegolowo swoj organizm i jego zachowanie.. i tez bedzie mi latwiej pozniej wszystko interpretowac.. a poza tym.. bardzo bym chciala urodzic choc jedno na przelomie wiosny i lata [emoji16]
Kurde, przykro mi. Te zanikające plamienia obiecująco wyglądały. Koniecznie musisz te plamienia wyregulować i znaleźć przyczynę. A z dobrych stron, to będziesz mogła się opalać przez lato tak, jak zaplanowałaś, jeżeli do końca wakacji odpuszczacie. Naładujesz przez lato bateryjki i zaczniesz po wakacjach z nowym zaangażowaniem i nową siłą [emoji6]

Super, że zauważasz tyle pozytywnych stron [emoji6]
Dokladnie.. dluzej tez poobserwuje szczegolowo swoj organizm i jego zachowanie.. i tez bedzie mi latwiej pozniej wszystko interpretowac.. a poza tym.. bardzo bym chciala urodzic choc jedno na przelomie wiosny i lata [emoji16]

Super, że zauważasz tyle pozytywnych stron [emoji6]
Ja tam zawsze staram sie widziec te dobre strony.. wychodze z zalozenia ze nic nie dzieje sie bez powodu ;) w koncu.. jak juz schudlam te 20kg to moge latem to pokazac na plazy i pierwszy raz legnąć bez krępacji.. a nie szukac czy jest ktos grubszy ode mnie i rozkladac koc obok bo wtedy wyglada sie szczuplej [emoji23][emoji23] a tak robilam [emoji23]

Z takim podejściem do życia się po prostu łatwiej żyje [emoji6]
Ja tam zawsze staram sie widziec te dobre strony.. wychodze z zalozenia ze nic nie dzieje sie bez powodu ;) w koncu.. jak juz schudlam te 20kg to moge latem to pokazac na plazy i pierwszy raz legnąć bez krępacji.. a nie szukac czy jest ktos grubszy ode mnie i rozkladac koc obok bo wtedy wyglada sie szczuplej [emoji23][emoji23] a tak robilam [emoji23]

Z takim podejściem do życia się po prostu łatwiej żyje [emoji6]
O wiele :) najgorzej to sie zblokowac na jakis jeden cel i zyc tylko tym.. wtedy nie cieszy juz nic i nie daje satysfakcji nic.. bo nie ma tej jednej jedynej rzeczy.. i wiesz czym to sie konczy? Depresją! Ciężką.. skrajną.. i nikomu tego nie zycze.. przerabialam ten temat i wiem jak ciezko jest zmienic myslenie.. bo mysli sie ze to nic nie zmieni.. i się tonie w tym jeszcze bardziej.. ja to juz nie chce wracac do takich stanow.. nawet na chwile..

Zgadzam się z Tobą. Jeżeli człowiek nauczy się czerpać radość z drobnostek, to jakoś mniej przejmuje się niepowodzeniami.
O wiele :) najgorzej to sie zblokowac na jakis jeden cel i zyc tylko tym.. wtedy nie cieszy juz nic i nie daje satysfakcji nic.. bo nie ma tej jednej jedynej rzeczy.. i wiesz czym to sie konczy? Depresją! Ciężką.. skrajną.. i nikomu tego nie zycze.. przerabialam ten temat i wiem jak ciezko jest zmienic myslenie.. bo mysli sie ze to nic nie zmieni.. i się tonie w tym jeszcze bardziej.. ja to juz nie chce wracac do takich stanow.. nawet na chwile..

Misia uda sie zobaczysz:) fajnie, ze widzisz w tym plusy:)
Ja jestem chora mam antybiotyk:( Chyba nie zaszkodze ewentualnej fasolce?

reklama
Dziś 13dc jutro rano monitoring czy pęcherzyki jeszcze podrosły bo w poniedziałek jeszcze ciut za małe. Od poniedziałku tobie też testy owu (moje urojenie) i dziś od rana strasznie boli brzuch w zasadzie podbrzusze jak na okres. dziewczyny jak myślicie czy to dobry znak że może wszystko ładnie podrosło i coś z tego będzie tym razem ??
Dodam że nigdy mnie brzuch nie bolał w połowie cyklu pierwszy raz mam takie coś może to zasługa clo i stymulacji ??

Do góry