reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Cześć dziewczyny,

To już środek tygodnia [emoji16] lubię środy, to znak, że zaraz weekend, a w kolejny testowanie [emoji16] kurcze tak bym już chciała wiedzieć, że się udało...
Hej u mnie dziś ciężki dzień, jeszcze mnie łamie w kościach do tego.
Ale po południu zrobiłam test- Dziś 25dc i wyszedł cień cienia. Zrobię jeszcze rano i mam nadzieję że będą dwie ciemne krechy :-)
Maminek, czekam z niecierpliwością na wieści od Ciebie [emoji6] trzymam kciuki za potwierdzenie wczorajszego wyniku [emoji110][emoji110]

Miłego dnia wszystkim [emoji6]

reklama
Witam w ten deszczowy poranek.
Dopijam kawę i zaraz szykuję dzieci do szkoły i wyruszamy one do szkoły a ja do pracy.
Małżon zmierzły śpi i będzie jeszczr bardziej zmierzły jak zobaczy jak tam leje a musi iść z psami :)
Pozdraeiam i życzę udanego dnia

U mnie dziś 12dc, owu według kalendarzy między 1 a 4 czerwca. Robię testy owu od 8dc i póki co najmocniejsza była w 8dc ha ha.
Ale cierpliwie robię dalej. Najgorzej jak owu wypadanie 2.06 bo będziemy od 3 do 22 w drodze i na wystawie.... Ale obstawiam ta pozytywniejsza wersję czyli owu będzie 3.06 :)

MisiaJasia smutaśno, jednak zaczęła się kolejna szansa - nowy cykl. Może ten będzie spokojniejszy, bardziej wyciszony, będziesz mogła częściej dopaść swojego J :) nic straconego

Ja już na nowej chacie, do 24.00 zwoziliśmy manatki, mąż już wyprowadził psy i pojechał teraz po wałówkę, żebym nie padła przy rozpakowywaniu. Jak dokopie się do kawy to się jej napije:p dzisiaj zaczynam brać dupka, jajniki po owulacji szaleją bo bolą raz mocniej raz lżej, norma :)

reklama
Do góry