reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ja w pierwszej ciąży też czułam odrazu że synek [emoji16]
Ja zawsze chcialam miec corke.. w pierwszej ciazy jak zaszlam odmienilo mi sie na chlopca.. i bach.. syn.. przed druga ciaza "fajnie jak by byla laska do parki".. zaszlam w ciaze i "kurcze.. dwoch chlopcow w sumie fajnie.. wspolne zabawy, wspolne tematy" i bach.. syn [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Czas się wlecze masakrycznie. Szefostwo na wakacjach ale uwielbiam ten czas taki luzik w pracy ze szok. Mi się do wtorku cholernie dluzy bo wizytę mam na 18.30 ciekawa jestem czy serduszko bije. Z synem w ciąży czułam że chłopak. Teraz ki się wydaje że dziewczynka bo syfu na pysku mam, mdli mnie, spać mi się chce zero życia tylko baby są wredne [emoji23] syn mi tak nie robił.
Ja też mam we wtorek wizytę u gin ale na 8:40 idę z nim porozmawiać o ewentualnym monitoringu owu i o clo i przy okazji aby dał skierowanie dla mojego m na badanie nasienia chyba że wyśle do urologa to wtedy będę tam załatwiać skierowanie w sensie mój m pójdzie i załatwi sobie takie skierowanie. Tak bym chciała aby się udało w tym cyklu i żeby te moje plamienia brązowe i śluz różowy w 14dc oznaczał implatacje zarodka. A dzisiaj dopiero 22dc i kupę czekania do terminu @

Misia Jasia spójrz prawdzie w oczy Ciebie będą rwac jak Reksio boczek i z brzuchem i nawet z garbem na plecach :-)
Dokładnie jeśli będzie facetowi zależało to weźmie nawet z brzuszkiem ciążowym. Także @MisiaJasia głową do góry i napewno wszystko się ułoży. I proszę się nie załamywać. MY Cię tu na duchu będziemy unosić i wspierać.

reklama
Ja też mam we wtorek wizytę u gin ale na 8:40 idę z nim porozmawiać o ewentualnym monitoringu owu i o clo i przy okazji aby dał skierowanie dla mojego m na badanie nasienia chyba że wyśle do urologa to wtedy będę tam załatwiać skierowanie w sensie mój m pójdzie i załatwi sobie takie skierowanie. Tak bym chciała aby się udało w tym cyklu i żeby te moje plamienia brązowe i śluz różowy w 14dc oznaczał implatacje zarodka. A dzisiaj dopiero 22dc i kupę czekania do terminu @
Mam ten sam ból tylko ja niestety nawet nie mam szans że będzie fasolka teraz ale za Ciebie kciuki trzymam [emoji41]

Do góry