reklama
młoda1994
Fanka BB :)
A to jeszcze nie wprowadziłas do kalendarzyka ciąży? Bo wiedzę że 19 dni opóźnienia masz
Wiem wiem lekarz teraz próbować z luteiną i oddtawiam ja dokładnie dwa dni przed okresem planowanym zob co się stanieChyba że będzie ciaza to wtedy @nie będzie przez kilkadziesiąt tygodni czego ci życzę z całego serca
W tym nie idzie wprowadzić. To jest tylko owulacyjny. Kalendarz ciąży mam innyA to jeszcze nie wprowadziłas do kalendarzyka ciąży? Bo wiedzę że 19 dni opóźnienia masz
młoda1994
Aha no to super. Ja mam taki że mam to i to ale wtedy w ustawieniach na ciążę muszę zmienić. I mogę tak ustawić albo żeby mi na pulpicie pokazywalo który tydzień i dzień ciąży albo ile dni do porodu zostało. Fajna sprawa z takimi aplikacjami.W tym nie idzie wprowadzić. To jest tylko owulacyjny. Kalendarz ciąży mam inny
Aneczka85_01
I ja dołączę tu. Tyle stron do nadrobienia mam masakra . Na tamtym wątku niewiem co się stało wiec w wolnej chwili poczytam . Mój m może jutro zjedzie to jeszcze załapie się na owu [emoji23] tylko czy wypali zjazd . A jak nie to dopiero czerwiec a to cała wieczność
To twój też za granicąI ja dołączę tu. Tyle stron do nadrobienia mam masakra . Na tamtym wątku niewiem co się stało wiec w wolnej chwili poczytam . Mój m może jutro zjedzie to jeszcze załapie się na owu [emoji23] tylko czy wypali zjazd . A jak nie to dopiero czerwiec a to cała wieczność
reklama
A tak w ogóle ja to jestem niezla wiem że to już moja paranoja ale serio siku częściej robię niż powinnam plecy mnie jakoś dziwnie bolą zmęczona jestem, i na dodatek caly dzień nic mi nie wychodzi, wzięłam się za gotowanie to nikt zupy nie tknie bo tak napierdzielilam pieprzu że szok, ziemniaki za mało soli
Podziel się: