reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dokładnie [emoji6]
Aaaa nic nie martw między nami też zaiskrzylo tylko inaczej kiedy ja ujrzalam te jej loki i alabastrowa skórę to już niemal męża rzuciłam i pakowalam torby żeby się wprowadzić do Misi Jasi [emoji23][emoji23][emoji1787][emoji1787][emoji23][emoji23]

reklama
Aaaa nic nie martw między nami też zaiskrzylo tylko inaczej kiedy ja ujrzalam te jej loki i alabastrowa skórę to już niemal męża rzuciłam i pakowalam torby żeby się wprowadzić do Misi Jasi [emoji23][emoji23][emoji1787][emoji1787][emoji23][emoji23]
Hahah wiesz.. jakby co to przeszlam recykling.. jestem ponownie do wziecia [emoji23][emoji23][emoji23]

Mam pomysł zgłosimy sobie ten wątek jako prywatny [emoji848] będziemy w swoim gronie i nikt nam się tu wtrącać nie będzie ewentualnie będziemy dziewczyny dodawać ,co wy na to ?

Czas się wlecze masakrycznie. Szefostwo na wakacjach ale uwielbiam ten czas taki luzik w pracy ze szok. Mi się do wtorku cholernie dluzy bo wizytę mam na 18.30 ciekawa jestem czy serduszko bije. Z synem w ciąży czułam że chłopak. Teraz ki się wydaje że dziewczynka bo syfu na pysku mam, mdli mnie, spać mi się chce zero życia tylko baby są wredne [emoji23] syn mi tak nie robił.
Ja w pierwszej ciąży też czułam odrazu że synek [emoji16]

Te loki to ma śliczne naprawdę [emoji7]

Mam pomysł zgłosimy sobie ten wątek jako prywatny [emoji848] będziemy w swoim gronie i nikt nam się tu wtrącać nie będzie ewentualnie będziemy dziewczyny dodawać ,co wy na to ?
Nie miałabym nic przeciwko a czy wtedy jak kogoś się doda i jak się okaże że to jednak nie kucyk pony z krainy tęczy tylko lady Vader to będzie można taką osobę zablokować lub usunąć?

Uważaj recykling teraz w modzie :-)
Misia Jasia jak Cie jakiś Rafał Maslak nie wyrwie czy inny mister to będę czekać wazliki w pogotowiu [emoji41]
Poki co nie wyrwie.. wciaz na zabój kocham J. Zreszta.. z Nim tez zwiazalam sie po 3 latach bycia sama.. a do tego.. ktory babe z brzuchem (w razie w) wezmie [emoji23]

reklama
Do góry