reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Też to zauwazyłam i boje się że pomyślisz że to ja ,a ja jestem osobą dorosłą niestety 35 na karku , mąż dziecko 15 letnie i kolejne w drodze , naprawdę nie w głowie mi taka zabawa[emoji58][emoji51][emoji2955]
A mnie tamta osoba zastanawia.. bo specjalnie zalozyla nowy profil (profil jest od dnia dzisiejszego).. wiec jest osoba zapewne udzielajaca sie ale nie majaca odwagi sie przyznac i rozmawiac normalnie.. poza tym.. czuje ze to ktos kto ma ewidentnie halo do mnie.. bo w drugim watku staraniowym tez dziewczyny pisaly o problemach z partnerami i tam jakos to nikomu nie wadzilo.. ale mniejsza z tym..

Bo to takie kosmate wszystko jak się człowiek stara to się dłuzy, a jak człowiek w ciąży czy urodzi to ten pierwszy rok to strus pedziwiatr mik mik i nie ma [emoji16]

Też to zauwazyłam i boje się że pomyślisz że to ja ,a ja jestem osobą dorosłą niestety 35 na karku , mąż dziecko 15 letnie i kolejne w drodze , naprawdę nie w głowie mi taka zabawa[emoji58][emoji51][emoji2955]
Czemu że to Ty, przecież to jakaś gimbaza musiała być [emoji23]

Bo to takie kosmate wszystko jak się człowiek stara to się dłuzy, a jak człowiek w ciąży czy urodzi to ten pierwszy rok to strus pedziwiatr mik mik i nie ma [emoji16]
Rok? Kochana.. dopiero rodzilam pierwszego i drugiego.. wciaz pamietam zapach ich niemowlecej skory.. a tu cholery zaraz 10 i 13 lat skoncza..

Spokojnie.. nie pomyslalam o Tobie.. Ty juz raz napisalas prosto z mostu i wiem ze dla Ciebie nie jest to problem ;)

Witajcie dziewczyny, oczywiście się melduję tylko w pracy byłam [emoji7]

1) totalnie nie spodziewałam się takiego kwasu. Już tam chyba nawet nie zajrzę. Staramy się wszystkie ale nie samym staraniem człowiek żyje mamy także mnóstwo tematów wokół i czemu miałybyśmy niemoc o tym pisać? Jeśli komuś to nie odpowiadało to proponuję inny wątek albo przestać czytać. Tak samo z obecnie zaciazonymi, też były kiedyś staraczkami i tym samym nasza częścią więc ja nie widzę powodów żeby teraz traktować je jak trendowate i stąd wyrzucać, tymbardziej że ja kocham te ich fasolkowa energię która nam wysyłają [emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji3059]

2) Misia Jasia bardzo współczuję rozumiem że poszły granice które dla Ciebie są nie akceptowalne, i masz rację trzeba zadbać o szczęście rodziny. Cieszę się że mimo wszystko podchodzisz do tematu tak że jeśli dziecko będzie to będzie dla Ciebie radość a nie problem. Życzę Ci tej fasolki czy teraz czy później, bo mimo że wiem że teraz masz pewnie metlik w głowie i poharatane emocje to tak elokwentna i piękna kobieta nie pozostanie długo poza zainteresowaniem mężczyzn.
P. S. Myślę że ten atak personalny na Ciebie to z zazdrości o Twe cudne loki hihi [emoji23][emoji23]

3) dziewczyny uważam że jesteśmy teamem, zgrana drużyna i chętnie posłucham o waszych staraniach, lekach, wizytach.... Itp. Ale także czy jesteście zmęczone, czy coś was wkurzyło, czy w biedronce była przecena, mąż wlazl w butach na czystą podłogę albo czy zrobił wam się pryszcz [emoji16]

4) a ogólnie to witam wszystkich którzy chcą tu być wspierani i wysłuchani, i którzy chcą dać wsparcie i wysłuchać. Siejmy dobra energię i słońce [emoji3516][emoji3508][emoji3508][emoji3508][emoji3508][emoji274][emoji274][emoji274][emoji274]

Wybaczcie przydlugi wpis ale aż mnie wzburzylo :-) od teraz tylko słoneczko :-)
Fajny post o to chodzi żeby móc pogadać o wszytkim bo nasze chłopy nie zawsze dają radę

Rok? Kochana.. dopiero rodzilam pierwszego i drugiego.. wciaz pamietam zapach ich niemowlecej skory.. a tu cholery zaraz 10 i 13 lat skoncza..
Mój to samo, wczoraj wyszłam z porodowki a tu już 4 latka [emoji50]
Latka lecą..
Tylko my... Wciąż piękne i młode :-) [emoji16]

reklama
Do góry