reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Ja w ciąży którą straciłam nie miałam ani mdłości ani nic. Zadnych zachcianek. W sumie tylko mocno bolały mnie piersi. No i gdzieś czytałam że jeśli są mdłości to akurat dobrze świadczy. Więc dziewczyny w następnej ciąży chciała bym mieć mdłości [emoji85][emoji23]
Ja w poprzedniej która straciłam też nie miałam ale podobno nie ma reguły. Za to nagle przestały mnie wtedy boleć piersi i zrobiły się miękkie i już wiedziałam.
Oh nie miałam tego na myśli żeby nasze ciężarówki nastraszyc [emoji33] tylko tak słyszałam i w mojej sytuacji chyba wolala bym mieć niż nie mieć [emoji16]
Ja w swojej sytuacji też wolę mieć i mam takie że nie ogarniam [emoji21] ale na szczęście bez wymiotów.
Tak do końca się z tym nie zgodzę bo w moich nieprawidłowych ciążach lekarz zanim mówił ze coś nie tak to pytał o dolegliwości . W tej ostatniej biochemicznej na początku miałam różne dolegliwości i gin pow ze dobrze to wróży . A jak ustały to ciąża się skończyła . Także niewiem jak się odnieść do tego
Pewnie chodzi o sytuację gdy ktoś miał objawy i nagle wszystko ustalo, ja tak miałam..
My jesteśmy jeszcze w szpitalu [emoji53] w drugiej dobie wyszła żółtaczka fizjologiczna i mały leży pod lampami i się naświetla. Lampy mamy od poniedziałku, a dopiero wczorajszy dzień i teraz noc była spokojna. Mały jest przy mnie cały czas, ale nie mogę go spod tych lamp wyciągać, karmienie i przewijanie również pod lampami. Serce mi pękało, jak zaczynał płakać, a nie mogłam go wyciągnąć. Dzisiaj po 7 będzie miał pobieraną krew, jeżeli poziom bilirubiny spadł, no to wyjdziemy dzisiaj już do domu i bardzo na to liczę, bo wczoraj niestety nie udało się wyjść. Zobacz załącznik 1018601
Wszystkiego dobrego dla was [emoji3590] każda tu czekała na info, będzie dobrze i zaraz pójdziecie do domku

Cześć Wam! Ja od wczoraj znowu zmagam się z jakimś przeziębieniem..mam dość, może znacie jakieś domowe sposoby na katar? [emoji20]
@nast95 szybkiego powrotu do domku! [emoji8]

Cześć Wam! Ja od wczoraj znowu zmagam się z jakimś przeziębieniem..mam dość, może znacie jakieś domowe sposoby na katar? [emoji20]
@nast95 szybkiego powrotu do domku! [emoji8]
A śpisz może przy otwartym oknie? Ja jak śpię to zawsze budzę się z katarem. Teraz już noce chłodne i trzeba zamykać niestety [emoji53]

A śpisz może przy otwartym oknie? Ja jak śpię to zawsze budzę się z katarem. Teraz już noce chłodne i trzeba zamykać niestety [emoji53]

No właśnie nie, jestem zmarzluch wiec otwarte okno u mnie odpada [emoji23] ja chyba jestem jakimś wyjątkiem i przechodzę katar gorzej niż np. anginę [emoji23] jestem uzależniona od tabletek na katar.. No ale teraz nie mogę i muszę się męczyć [emoji20][emoji20][emoji20][emoji20]

No właśnie nie, jestem zmarzluch wiec otwarte okno u mnie odpada [emoji23] ja chyba jestem jakimś wyjątkiem i przechodzę katar gorzej niż np. anginę [emoji23] jestem uzależniona od tabletek na katar.. No ale teraz nie mogę i muszę się męczyć [emoji20][emoji20][emoji20][emoji20]
To teraz herbata z miodem i cytryną i pod kołdrę [emoji6] przejdzie Ci szybciej niż myślisz [emoji8]

reklama
Do góry