reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dziewczyny, podpowiadam albo przypominam, ze w rossmannie jest promocja 2+2 na balsamy do ciała, pomadki ochronne do ust, odżywki do włosów i paznokci i na maseczki do twarzy :D mi się w aplikacji pokazało sporo balsamów dla kobiet w ciąży, wiec pomyślałam, ze wspomnę :)

A polecacie coś? Bo ja totalnie się nie orientuje a chętnie w sumie bym coś kupiła, tylko jeszcze nie miałam czasu się zagłębić w temat [emoji23]

reklama
Mało nie odzywam się ale czytam.
Ja muszę wstrzymać działania niestety ten miesiąc bez iui bo się narobiło 5 pęcherzyków więc decyzja podjęta o 3-6m tabletek anty żeby wyciszyć jajniki i od nowa zaczniemy już od iui na ostro jeszcze raz.
Kolejna sprawa to jestem w trakcie otwierania załatwiania własnego biznesu bo nadarzyła się okazja.
Latam po bankach załatwiam kredyt jak się wszystko uda od września zaczynam na swoim
a co otwierasz?

A polecacie coś? Bo ja totalnie się nie orientuje a chętnie w sumie bym coś kupiła, tylko jeszcze nie miałam czasu się zagłębić w temat [emoji23]
Ja kupiłam kosmetyki Palmers [emoji6] mają dobre opinie, zobaczymy co to z nich będzie [emoji16]
Screenshot_20190822_062115.jpeg

Mało nie odzywam się ale czytam.
Ja muszę wstrzymać działania niestety ten miesiąc bez iui bo się narobiło 5 pęcherzyków więc decyzja podjęta o 3-6m tabletek anty żeby wyciszyć jajniki i od nowa zaczniemy już od iui na ostro jeszcze raz.
Kolejna sprawa to jestem w trakcie otwierania załatwiania własnego biznesu bo nadarzyła się okazja.
Latam po bankach załatwiam kredyt jak się wszystko uda od września zaczynam na swoim

Ja tez cały czas myślę o czymś swoim, bo na swoją uczelnię czuję się już za głupia[emoji17] z drugiej strony szkoda mi ją rzucić, a jeśli jej nie rzucę, to nie będę mogła pilnować swojego biznesu... trzymam kciuki, żeby u Ciebie wszystko gładko poszło i zebys od września ruszyła! :D

Palmers super, świetnie się wchłania i ten zapach [emoji7][emoji7][emoji7] co do bio oil, to dziewczyny w ciąży pamiętajcie, żeby w pierwszym trymestrze nie stosować, bo nie jest w tym okresie szczególnie bezpieczny. Od drugiego trymestru, jak dzieciątko ma już wykształcone wszystkie organy jest jak najbardziej ok. Nie pamiętam, o który dokładnie składnik chodziło, że nie jest polecany w pierwszym trymestrze, ale jest to możliwe do sprawdzenia [emoji846]

Z kolei pod koniec ciąży trzeba uważać na wmasowywanie specyfików w brzuch, żeby nie wywołać skurczy.
No i niestety z rozstępami to jest tak, ze jeśli maja się pojawić, to i tak się pojawia. To głównie kwestia genów. Ale nawilżenie jest bardzo ważne, bo uelastycznia skórę i wtedy mniej rozstępów się na niej pojawia

reklama
Do góry