reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Cześć dziewczyny [emoji6]

Testowałam dziś, ale oczywiście śnieżna biel [emoji26] tłumaczę sobie negatywny wynik tym, że koło 1 wstawałam do toalety, a test robiłam 4,5 godz później, może zbyt mało stężony mocz, bo też piłam wodę jak już wstałam [emoji23] i nadal mam nadzieję [emoji7]
Kolejny test w sobotę. Ogólnie też zastanawiam się kiedy termin @. Wg kalendarzyka wypada w sobotę, ale 14 dni po owulacji będzie w niedzielę. W zeszłym cyklu @ była 13 dpo, więc może ta sobota... [emoji849]
dzis mamy czwartek, to jeszcze 2 dni do @ poczekaj jeszcze Kochana, choc rozumiem Twoje zniecierpliwienie

reklama
Już po ! Już po wszystkim! Czytajcie [emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji3059] jestem w 7 niebie !
1565249885796.jpeg

dzis mamy czwartek, to jeszcze 2 dni do @ poczekaj jeszcze Kochana, choc rozumiem Twoje zniecierpliwienie
To czekanie jest wykańczające, ale co zrobić [emoji849] może w końcu się doczekam. Jak nie to mam wizytę u gina 23.08, niech mi zleci jakieś badania i zrobi monitoring wtedy [emoji848]
Już po ! Już po wszystkim! Czytajcie [emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji3059] jestem w 7 niebie ! Zobacz załącznik 1007571
Aaaaaa! Ale super! [emoji3590] Czyli możecie wrócić do starań? [emoji4]

reklama
Do góry