reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Hej dziewczyny witam się w niedzielny leniwy poranek ja jeszcze w luzku mąż mi właśnie śniadanko i kawusie zrobił do łóżka ( chyba coś przeskrobał)
ja dziś 8dc ale nie wiem czy nie zaczynają mi się dni płodne bo biorę clo od 2do 7 DC i od wczoraj wieczora bardzo mi mokro nie mam w domu testów żeby zrobić dopiero jutro mam jakąś aptekę koło pracy.
We wtorek idę do lekarza na 9 zobaczyć jak tam wszystko ładnie rośnie albo już uroslo i umówić jakiś termin inseminacji mam nadzieję że teraz nie będzie owulacji bo to się nie uda :(
A co z objawów podejrzewam że w tym miesiącu beda znów 2 pęcherzyki bo brzuch mnie boli tak samo jak wtedy kiedy były 2 jajeczka 2 miesiące temu więc to by tak pasowało że z jednego jajnika są po 2 jeśli dobrze rozumiem mój organizm i moje pobolewania brzucha. Bo zeszły miesiąc było tylko 1 jajeczko i totalnie nic nie czulam.
Trzymam za was wszystkie kciuki i czekam na wasze cudowne wieści o 2 kreskach i fasolkach

reklama
Ale tu ost cicho wszystkie zaganiane [emoji16]

Rose super wypoczynek :-)

Ja dziś drugi dzień tab 2x2, od jutra 2x1 przez 5 dni. Plus taki ze odrazu przestałam krwawic :-)

Super, ze przestałaś krwawić, bo to musiało być okropnie irytujące. Teraz najlepiej zrób sobie zwykła morfologię, może będziesz musiała się trochę posuplementować.

Wiesz nie chce się nakręcać bo już w zeszłym cyklu tez miałam objawy na okres wcześnie i dostałam. Ah czas potrzebny. Wczoraj bolał mnie brzuch na okres a dzisiaj już nie . Zrobię test za 2 dni

Trzymam kciuki za to, żeby test był pozytywny! :D

Jestem tydzień przed @ wczoraj wipilam polowe 0.5 krupnika słony karmel troszkę za szybko potem gorąca kąpiel z chłopakiem i od wczoraj po kąpieli tak bardzo boli mnie podbrzusze nie dość że kuje. To ciągle je czuje [emoji17][emoji17] co myślicie [emoji17][emoji17]

I jeszcze mam pytanie, wiem, ze o tym tutaj pisałyście, ale teraz tego nie znajdę - od którego dnia cyklu robicie testy owulacyjne? I ile mniej więcej ich kupujecie na jeden cykl?

reklama
Jestem tydzień przed @ wczoraj wipilam polowe 0.5 krupnika słony karmel troszkę za szybko potem gorąca kąpiel z chłopakiem i od wczoraj po kąpieli tak bardzo boli mnie podbrzusze nie dość że kuje. To ciągle je czuje [emoji17][emoji17] co myślicie [emoji17][emoji17]

Myślę, że co by to nie było, to krupnik nie miał z tym nic wspólnego :)
A jeśli chodzi o podbrzusze, to może być w sumie i okres i coś innego :p dlatego myślę, że teraz warto czekać jak rozwinie się sytuacja

Do góry