reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
A powiedz mi ile się trzymają proste włosy? Fryzjerka mi gadała że około 3-4 miesiace
Ja robiłam niedawno keratyne z encanto, Zabieg przeprowadzony prawidłowo trzymał się 4 mycia... Dodatkowo uczulil mnie tak że cała głowa była czerwona i skóra schodziła płatami z głowy i czoła.. Nie polecam jeśli chodzi o encanto, było zamawiane z hurtowni fryzjerskiej i zawiera formaldehyd który jest rakotworczy przy wdychaniu wszystko Pali oczy skóra, nie da się wytrzymac. Może ja jestem tak wrażliwa ale teraz w ciąży na 100% bym nie zrobiła. Prędzej zdecydowałabym się na olaplex w celu odzywienia bo jest zdrowy dla włosów i nie ma wpływu na organizm.

Ja robiłam niedawno keratyne z encanto, Zabieg przeprowadzony prawidłowo trzymał się 4 mycia... Dodatkowo uczulil mnie tak że cała głowa była czerwona i skóra schodziła płatami z głowy i czoła.. Nie polecam jeśli chodzi o encanto, było zamawiane z hurtowni fryzjerskiej i zawiera formaldehyd który jest rakotworczy przy wdychaniu wszystko Pali oczy skóra, nie da się wytrzymac. Może ja jestem tak wrażliwa ale teraz w ciąży na 100% bym nie zrobiła. Prędzej zdecydowałabym się na olaplex w celu odzywienia bo jest zdrowy dla włosów i nie ma wpływu na organizm.
O super dziękuję za info. Krótko się trzymało. Kreatynowe prostowanie włosów powinno się trzymać minimum 3 miesiące A nie parę myć. W razie czego zapytam jeszcze później mojej fryzjerki z czego ma kreatyne bo i tak muszę z nią ustalić dokładny wiem i godzinę czy jutro czy w środę bo jedzie na miesiąc do Pl na urlop A ja chce sobie zrobić teraz. Kręcone włosy mnie już do szału doprowadzają.

O super dziękuję za info. Krótko się trzymało. Kreatynowe prostowanie włosów powinno się trzymać minimum 3 miesiące A nie parę myć. W razie czego zapytam jeszcze później mojej fryzjerki z czego ma kreatyne bo i tak muszę z nią ustalić dokładny wiem i godzinę czy jutro czy w środę bo jedzie na miesiąc do Pl na urlop A ja chce sobie zrobić teraz. Kręcone włosy mnie już do szału doprowadzają.
Każdemu innaczej chyba.sie przyjmuje.mi bardzo długo trzymały się alergii nie miałam

Właśnie jedna dziewczyna mi napisała to wczoraj. Ale wątpię żeby było coś widać bo wizytę mam za 10 dni i to będzie dopiero 8-9dpo więc zdecydowanie za wcześnie.
Może akurat się uda coś tam już wypatrzeć :) tak czy siak to by była magia jakby teraz się udało :)

Wiesz tyle szans przede mną tyle też za mną staram siie kres lesc że dzidzią sama przyjdzie gdy znajdzie. Na. To odpowiedni czas a my przytulajac. Się bez zabezpieczeń jej w tym po prostu pomagamy
I to jest dobre podejście :) na każdą z nas ułożony jest jakiś plan i musimy cierpliwie czekać na swój moment :)

reklama
Do góry