reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
To nazwisko już zapamiętałam i pewnie się do niego zgłoszę. Tylko chciałabym też mieć jakiegoś lekarza w tym medicover zeby badania mieć za darmo. Bo Ty płacisz dodatkowo za badania np krwi tak?
Ja chodzę na NFZ na Rzeczypospolitej do DR. MARKA Lewandowskiego ale on nie wie że chodzę prywatnie. On mi daje skierowania ja kseruje i idę do tego prywatnie [emoji23]

Ja chodzę na NFZ na Rzeczypospolitej do DR. MARKA Lewandowskiego ale on nie wie że chodzę prywatnie. On mi daje skierowania ja kseruje i idę do tego prywatnie [emoji23]
Aaa takie rozwiązanie :) no to ja tak samo chciałabym zrobić z medicover. W razie ciąży pójdę chyba do tego Twojego lekarza, ma bardzo dobre opinie od wszystkich. A L4 który będzie Ci pisał?

Dziewczyny mam dołek :-( test owu w cholere znowu pozytywny ( co z tymi testami albo że mną jest nie tak ja się pytam???!!!), w dodatku jak poszłam robić test to zdejmuje gatki a tam na władcę nitka śluzową krwii :-(((( chyba bo tych lekach primolut nor ja dostanę szybko @ [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Kochana ja też chciałam zobaczyć jak wygląda mój cykl jeśli chodzi o owu i od owu ciągle mi wychodziły pozytywne.

Co ja się już naczytalam że to 1 oznaka ciąży że w ciąży mogą wyjść pozytywne testy owu nadzieja i nagle @.

Więc albo tak mam albo wadliwe testy. Póki co z testów owu jestem wyleczona
Ale jestem mega szczęśliwa może teraz się uda za pomocą tego testu że pokazał mi owu.
Aaaa! To będzie Twój cykl !

Kochana ja też chciałam zobaczyć jak wygląda mój cykl jeśli chodzi o owu i od owu ciągle mi wychodziły pozytywne.

Co ja się już naczytalam że to 1 oznaka ciąży że w ciąży mogą wyjść pozytywne testy owu nadzieja i nagle @.

Więc albo tak mam albo wadliwe testy. Póki co z testów owu jestem wyleczona Aaaa! To będzie Twój cykl !
Obyś miała rację. Byłam w szoku jak zobaczyłam na teście usmiechnieta buzie wczoraj ale też radość nie do opisania.

Jeżeli chodzi o testy owu to pik LH może utrzymywać się kilka dni. Też słyszałam że testy owu wykryja wczesna ciążę ale nie brałabym tego wogule pod uwagę. Test owu jest na wykrycie piku LH A test ciążowy do wykrycia stężenia Bety HCG nie inaczej i nie odwrotnie.

Obyś miała rację. Byłam w szoku jak zobaczyłam na teście usmiechnieta buzie wczoraj ale też radość nie do opisania.

Jeżeli chodzi o testy owu to pik LH może utrzymywać się kilka dni. Też słyszałam że testy owu wykryja wczesna ciążę ale nie brałabym tego wogule pod uwagę. Test owu jest na wykrycie piku LH A test ciążowy do wykrycia stężenia Bety HCG nie inaczej i nie odwrotnie.
Też kiedyś czytałam o tym, że utrzymujący się pik LH może oznaczać ciążę, ale też bym w to nie wierzyła.. może w kilku przypadkach tak było i poszła fama :)

Ja w tym cyklu jakoś odpuściłam ekscytację, w zeszłym miesiącu to wszystko przypisywałam do pierwszych objawów ciąży, z niecierpliwością czekałam kiedy będę mogła testować, wręcz odliczałam dni, a teraz jakieś takie luźne podejście mam, że co ma być to będzie :) tylko na lekarzy patrzę w razie co jakby się udało :D

Ja wgl w tym. Cyklu chyba odpuszczam jestem tak załamana że. Nie mam siły jak tylko pomyślę o tym to mamm łzy w oczach
Też kiedyś czytałam o tym, że utrzymujący się pik LH może oznaczać ciążę, ale też bym w to nie wierzyła.. może w kilku przypadkach tak było i poszła fama :)

Ja w tym cyklu jakoś odpuściłam ekscytację, w zeszłym miesiącu to wszystko przypisywałam do pierwszych objawów ciąży, z niecierpliwością czekałam kiedy będę mogła testować, wręcz odliczałam dni, a teraz jakieś takie luźne podejście mam, że co ma być to będzie :) tylko na lekarzy patrzę w razie co jakby się udało :D

Jeżeli chodzi o objawy to ja się nie doszukuje. Ok wyszedł mi wczoraj pozytyw dzialalismy z mężem przed wczoraj i wczoraj będziemy jeszcze dzisiaj. Zażywam clavelle castagnusa nadal i co ma być to będzie dodatkowo mierze temp i bede mierzyc do krwawienia. Nie mam zamiaru testować ani jak będzie 10dpo ani w dniu terminu @

reklama
Ja wgl w tym. Cyklu chyba odpuszczam jestem tak załamana że. Nie mam siły jak tylko pomyślę o tym to mamm łzy w oczach
Kochana doskonale Cię rozumiem. Tez tak miałam. I pewnie w tym cyklu jak się uda to też będzie załamka mimo że mam klinikę za 10 dni. I jest co raz bliżej niż dalej. Staram się nie nakręcac nie nastawić na pozytywny rozwój zdarzeń ale ciężko z tym u mnie.

Do góry