reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Mnie już boli brzuch ale to na rozkrecony @[emoji17][emoji17]
Laski ja padam, dopiero wróciliśmy do domu, sklep jutro od 10 rusza, a my w czarnej dupie. Jutro od 7 rano dalej walczymy. Ja idę pod prysznic i choć trochę spać. Cały dzień pilam cole na zmianę z wodą i chyba pomogła na ten brzuch [emoji14] oby jutro nie złapało:D

reklama
Wypocznij, zregeneruj siły w takim razie i dla pewności jutro też jeszcze dzień od coli zacznij [emoji16]
Laski ja padam, dopiero wróciliśmy do domu, sklep jutro od 10 rusza, a my w czarnej dupie. Jutro od 7 rano dalej walczymy. Ja idę pod prysznic i choć trochę spać. Cały dzień pilam cole na zmianę z wodą i chyba pomogła na ten brzuch [emoji14] oby jutro nie złapało:D

Wracając do tematu sprzątania, to mój stan ostatnio po zrobieniu czegokolwiek [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja też lecę do spania, bo mam chrześniaka u siebie już i on rano wcześnie wstaje i będę musiała być również już wcześnie na nogach przez cały najbliższy tydzień
FB_IMG_1561928658875.jpeg

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]ja mam podobnie. Kochana spokojnej nocy życzę i abyś wstała jutro z większą energią.
Wracając do tematu sprzątania, to mój stan ostatnio po zrobieniu czegokolwiek [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja też lecę do spania, bo mam chrześniaka u siebie już i on rano wcześnie wstaje i będę musiała być również już wcześnie na nogach przez cały najbliższy tydzień Zobacz załącznik 992420

Kochana odpocznij trochę bo te upały to jakaś masakra. Spokojnej nocy życzę. Ja też uciekam spać.

Witajcie dziewczyny, ja dziś na nogach od 5.30. Kubuś zapomniał wyłączyć budzika, który go do przedszkola budził i wstał tak wcześnie. Ale wycwaniłam się i powyłączałam mu wszelkie budziki już, żeby jutro trochę dłużej pospał [emoji23] pierwszy raz jest u mnie sam na noc, ale noc bardzo spokojna, nic nie marudził, na razie wszystko mu pasuje [emoji16][emoji4] Dzień trochę chłodniejszy dzisiaj na szczęście, to pójdę z nim później na plac zabaw.

A jak u Was? Jak się czujecie w poniedziałkowy poranek? [emoji6]

reklama
Do góry