młoda1994
Fanka BB :)
Rozumiem. To obserwuj nadal i zobaczysz.czy się rozkręci czy będzie to trwało od paru godzin do 3 dni. A który masz dzisiaj dc?Naradzie podchodzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozumiem. To obserwuj nadal i zobaczysz.czy się rozkręci czy będzie to trwało od paru godzin do 3 dni. A który masz dzisiaj dc?Naradzie podchodzi
Rozumiem. To obserwuj nadal i zobaczysz.czy się rozkręci czy będzie to trwało od paru godzin do 3 dni. A który masz dzisiaj dc?
Nieee nifco teraz nie badalam. Duren też. Ie dopytalam czy takie mogą być rzeczy po tych tabsach. Wujek Google pisze ze niektórzy tak mają że primolut wywołuje @ a po 2 tyg znowu @.Raczej @ w 15dc to nie będzie. Może jakieś plamienia. Badalas progesteron PRL??
[emoji106]
Ale jestem mega szczęśliwa może teraz się uda za pomocą tego testu że pokazał mi owu.
Dziewczyny Aaaaaaa!!! Test pokazał mi uśmiechnięta buźke. Ale jak wyjęłam test z urządzenia to kreska nadal słaba od kontrolnej. Czyli owu jutro lub wtorek tak?Zobacz załącznik 992277Zobacz załącznik 992278
Młoda cudownie!!! [emoji16][emoji16]Ale jestem mega szczęśliwa może teraz się uda za pomocą tego testu że pokazał mi owu.
Kochana póki co nie dziękuję.Powodzenia