reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Kochana przykro mi że beta ujemna. Myślałam ze w końcu się udało. Nie poddawaj się i walcz o to marzenie jakim jest dziecko. W końcu się napewno uda. Ja w was wszystkie wierzę i trzymam kciuki.

Będę was wspierać ja niestety będę musiała odłożyć starania na jakiś czas. Nie spodziewałam się takiego obroty sprawy ale nie będę ryzykowala kolejnym poronieniem. Moja psychika tego nie wytrzyma. Ale mimo wszystko będę z wami i będę wspierała jak tylko będę potrafiła.

reklama
I wszystko jasne wszystko przez pepco [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

P. S. Mi to tam niedługo leżaczek rozloza i kapcie dadzą [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Na coś trzeba zrzucić winę. [emoji6]
Ja prawdopdobnie bede musiala odpuscic starania niestety. Zmieniły się okoliczności.

Kochana nie przejmuj się ja mam w piwnicy cały karton ciuszkow od skarpetek po kombinezony i dla chłopca i dla dziewczynki [emoji23][emoji23]
Młoda co się stało? Skąd nagle taki obrót sprawy? Oczywiście jeśli nie chcesz to nie mów, zrozumiemy.
Tak czy inaczej trzymam za Ciebie kciuki, żeby wszystko się ułożyło [emoji6]

Witajcie dziewczyny, jakoś tak się obudziłam. Wczoraj poprzytulane [emoji4]
Zastanawiam się tylko czy dziś robić jeszcze test owu żeby zobaczyć czy jest spadek czy już nie ( wybaczcie niewiedza ale 1szy raz w życiu robię testy owu).

Młoda bardzo mi przykro i mam nadzieję że niekorzystne warunki szybko się zmienia. Będę 3mac kciuki żeby wszystko Ci się ułożyło. I cieszę się że jesteś [emoji8]

Hejka ja w diagnostyce z moczem [emoji23] nic mi się nie chce.

Kocham pepcko i mam pod domem m mnie wyzywa bo wiecznie coś kupuje. Dziś też idę. Teraz w ogóle są przeceny ciuszki po 2 i 3zl kupię chyba dziś Coś. Z Oliwierem jak byłam w ciąży to też kupowałam od 3 miesiąca ciąży

Kochana przykro mi że beta ujemna. Myślałam ze w końcu się udało. Nie poddawaj się i walcz o to marzenie jakim jest dziecko. W końcu się napewno uda. Ja w was wszystkie wierzę i trzymam kciuki.

Będę was wspierać ja niestety będę musiała odłożyć starania na jakiś czas. Nie spodziewałam się takiego obroty sprawy ale nie będę ryzykowala kolejnym poronieniem. Moja psychika tego nie wytrzyma. Ale mimo wszystko będę z wami i będę wspierała jak tylko będę potrafiła.
Kochana miałam nadzieję że w końcu wszystko się j Ciebie w końcu ułoży... bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki

Dziewczyny o Boze Chyba jest cien kreski...
Ale superrrr GRATULACJE [emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179]
A z innej beczki mam pieska żyje że mną bardzo blisko można powiedzieć że do tej pory była moim pupilem, śpi z nami jeździ wszędzie jest prawowitym członkiem rodziny. I zaczynam się martwić jak to będzie jak pojawi się dziecko czy pies to zaakceptuje co robić żeby ją przyzwyczaić że nie będzie nr jeden. Wiem że dla niektórych paranoja ale naprawdę ona jest strasznie rozpieszczonym pupilem [emoji23][emoji177]Zobacz załącznik 991205
Też miałam jamnika był rozpieszczone jak dzoadowski bicz. Wszędzie że mną. Spała, jeździła w koszyku na rowerze. Wszędzie razem. Miała na imię Lady. Należy je przyzwyczajać np. Jak urodzisz niech m weźmie ciuszki tktorw pachną dzieckiem.! Przyzwyczaji się.
Ja właśnie dziewuszki wyszlam od kosmetyczki z nowymi pazurkami. Niby humor poprawiony ale tak piekielnie rozbolala mnie głowa i straszne mi nie dobrze. Jadę do domu i jak się uda to może prześpię z godzinę.
Piękne też właśnie zamierzam sobie dziś zrobić. Tylko nie wiem czy mogę w sasadzie ale mama ginekolog pisze ze tak.
Anita super [emoji7][emoji16][emoji16] gratuluję [emoji16]

Mayerd to muszę Ci przyznać że dobrze wróży to mi przypomina mojudany cykl o synka pęcherzyka 21mm, zastrzyk, przytulasy i @ nie wróciła [emoji16] strasznie przypomina mi moja historie więc jestem dobrej myśli i mocno trzymam kciukasy [emoji16]

A ja już nic nie kumam, dziś testy wyglądają tak, przytulasy będą wieczorem Zobacz załącznik 991486
Kurde wydaje mi się że ten trzeci jest pozytywny. Bo są takiego samego koloru

A tak w ogóle część kobietki moje !

I od razu przepraszam że mnie tutaj tak mało. Mam nadzieję że jeszcze o mnie pamiętacie. Mam 3 więcej obowiązków w pracy i mniej czasu poza nią... Ale co jakis czas do Was zaglądam nacieszyć oko Waszymi 2 krechami.

Myślę że wybaczcie mi moja tymczasową nieobecność po prostu mam czasami okres w życiu w którym nawet nie chce mi się wypowiadać.

Ja skończyłam jeść Rovamicine i w połowie lipca mam powtórzyć badania na toxo. Zobaczymy czy możemy wrócić do starań.

Udało mi się zaplanować urlop A w prawdzie 2. W lipcu wyjeżdżamy na kilka dni nad morze, A we wrzesniu udało nam się złapać okazję i wylatujemy na Ibize. I mam nadzieję że z Hiszpanii wrócimy już po cichu w "3" [emoji3059][emoji3059][emoji3059]

Gratuluję dziewczyny 2 kresek. Gdy to widzę i wiem przez co niektóre z Was przeszły i się udało... daje mi to powera [emoji91]

Ściskam mocno !

A tak w ogóle część kobietki moje !

I od razu przepraszam że mnie tutaj tak mało. Mam nadzieję że jeszcze o mnie pamiętacie. Mam 3 więcej obowiązków w pracy i mniej czasu poza nią... Ale co jakis czas do Was zaglądam nacieszyć oko Waszymi 2 krechami.

Myślę że wybaczcie mi moja tymczasową nieobecność po prostu mam czasami okres w życiu w którym nawet nie chce mi się wypowiadać.

Ja skończyłam jeść Rovamicine i w połowie lipca mam powtórzyć badania na toxo. Zobaczymy czy możemy wrócić do starań.

Udało mi się zaplanować urlop A w prawdzie 2. W lipcu wyjeżdżamy na kilka dni nad morze, A we wrzesniu udało nam się złapać okazję i wylatujemy na Ibize. I mam nadzieję że z Hiszpanii wrócimy już po cichu w "3" [emoji3059][emoji3059][emoji3059]

Gratuluję dziewczyny 2 kresek. Gdy to widzę i wiem przez co niektóre z Was przeszły i się udało... daje mi to powera [emoji91]

Ściskam mocno !
Nam też się udało zarezerwować domek w Darłowie na 4 dni. A w ogóle ceny są takie że dajcie spokój. My za tydzień w Chorwacji placilismy mniej niż za 4 dni nad polskim morzem. To jest zdzierstwo.

Ja od poniedziałku mam hardkor w pracy zaczynam wakacyjny grafik. Będziemy tylko we dwóch nauczycieli na 5 grup przedszkolnych ale Pani Dyrektor twierdzi że damy radę. No tak ona nie tylko my [emoji23][emoji23]

Wczoraj dostałam wypłatę z tą podwyżka 80zl. Nie wiem czy się śmiać czy płakać [emoji23]

Powiedziałam dzieciom że mam dzidzie w brzuszku i muszą być grzeczne. Teraz mi rysują rysunki dla dzidzi [emoji23] i odkrywają mi brzuch

Nasza anglistka ostatnio mi powiedziała że rozmawiała z szefową i powiedziała że jestem najlepszym nauczycielem ha ha ha ha zresztą najdłużej pracującym myślałam że padne, bo generalnie dostaje zjeby za wszystko. I jak rozmawiam z dziewczynami to zarabiają dużo mniej niż ja.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry