Cześć dziewczyny,
Za mną koszmarny tydzień... W pracy coraz gorzej, źle się dzieje, atmosfera beznadzieja, a ja niby wczoraj owulacja. Już to widzę jak w tym stresie się uda [emoji24]
Pocieszające jest to, że mam teraz tydzień wolnego [emoji4] nie mam siły już żyć, ale spróbujemy jeszcze dziś zadziałać...
Tak bym chciała stroić już mojego szkraba [emoji3059]
Za mną koszmarny tydzień... W pracy coraz gorzej, źle się dzieje, atmosfera beznadzieja, a ja niby wczoraj owulacja. Już to widzę jak w tym stresie się uda [emoji24]
Pocieszające jest to, że mam teraz tydzień wolnego [emoji4] nie mam siły już żyć, ale spróbujemy jeszcze dziś zadziałać...
Trzymam kciuki, żeby ten cykl był Twój! [emoji110] Owocnych starań.Jestem po wizycie pęcherzyk ładny 23mm odrazy dostałam zastrzyk i działamy razem z mJestem szczęśliwa normalnie skacze pod sufit. Zobaczymy za 2-3 tygodnie czy mnie odwiedzi @ czy da mi 9m spokoju
Cudowna wiadomość! Cieszę się razem z Tobą [emoji3059]Dziewczyny udalo sie!!! Jest wynik 93!
Jak na moje to ten środkowy najbardziej zbliżone kreski ma [emoji6] powodzenia w działaniach i trzymam kciuki [emoji110]Anita super [emoji7][emoji16][emoji16] gratuluję [emoji16]
Mayerd to muszę Ci przyznać że dobrze wróży to mi przypomina mojudany cykl o synka pęcherzyka 21mm, zastrzyk, przytulasy i @ nie wróciła [emoji16] strasznie przypomina mi moja historie więc jestem dobrej myśli i mocno trzymam kciukasy [emoji16]
A ja już nic nie kumam, dziś testy wyglądają tak, przytulasy będą wieczorem Zobacz załącznik 991486
Ja mam fioła na punkcie niemowlęcych ubranek [emoji849] [emoji16] co nie zobaczę to kupuję i potem obdarowuję koleżankę w ciąży, a ona mówi, że jej mała wynosi, a potem i tak będzie dla mojej [emoji16] oby się tylko udała ta dziewczynkaDziewczyny test owu nadal negatywny. Nie wierze ze pokaże mi się jeszcze uśmiechnięta buźka na teście.
Z myślą że nie tak szybko będę robiła dla swojego szkraba wyprawkę. To poszłam do sklepu i kupiłam coś dla siostrzenicy która urodzi się w lipcu i coś dla bratanka który się urodzi w pazdzierniku. Od razu mi się humor poprawił. Ale szkoda że te rzeczy nie są dla mojego synka/córeczki.
Tak bym chciała stroić już mojego szkraba [emoji3059]