reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Ja wam nie pokaże cudownych 2 kresek bo na zdj niee widać tego cię ja ale czuję że. Jest większy niż wczoraj także jeszcze. Mam mała nadzieję [emoji17][emoji17][emoji17]
IMG_20190628_090714.jpeg
IMG_20190628_090723.jpeg

A z innej beczki mam pieska żyje że mną bardzo blisko można powiedzieć że do tej pory była moim pupilem, śpi z nami jeździ wszędzie jest prawowitym członkiem rodziny. I zaczynam się martwić jak to będzie jak pojawi się dziecko czy pies to zaakceptuje co robić żeby ją przyzwyczaić że nie będzie nr jeden. Wiem że dla niektórych paranoja ale naprawdę ona jest strasznie rozpieszczonym pupilem [emoji23][emoji177]
DSC_0354.jpeg

A z innej beczki mam pieska żyje że mną bardzo blisko można powiedzieć że do tej pory była moim pupilem, śpi z nami jeździ wszędzie jest prawowitym członkiem rodziny. I zaczynam się martwić jak to będzie jak pojawi się dziecko czy pies to zaakceptuje co robić żeby ją przyzwyczaić że nie będzie nr jeden. Wiem że dla niektórych paranoja ale naprawdę ona jest strasznie rozpieszczonym pupilem [emoji23][emoji177]Zobacz załącznik 991205
Nie wiem jak jest z Twoim pieskiem, ale u Nas np gdzie nasze są równie rozpieszczone jak dziadowski bicz, to sprawdzałam jak reaguje na dzieci innych. I o dziwo są pieszczochami i bardzo się pilnują. :)

reklama
Do góry