reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Masz rękę;) bardzo fajne pamiątki:) Ja właśnie wstałam z wyra i wzięłam paracetamol, bo już tak mnie nogi kręcą na zmianę pogody [emoji52] oby jutro było zimno, żeby chociaż warto było się tak męczyć [emoji23]

Zrobiłam dzisiaj bitki w sosie, na dwa dni.. Przy najmniej taki był plan zanim mąż wrócił pracy... [emoji23] zerżał, wziął i zeżarł [emoji1787]

reklama
Dziewczyny poprawilyscie mi humor no już się bałam że coś do przodu a tu dooopa [emoji16] jesteście super [emoji3059]
Weekend mam wolny :-)
Mam tylko nadzieję że to nie tylko pik LH a będzie owulka :-)
Jutro chyba zrobię jeszcze test owu.

Marta super karta i bardzo mi się podoba patent z opakowaniem cukierków.

Ja z moim m ost też spiny ale dzisiejszy test owu pomógł nam się szybko pogodzić [emoji16][emoji16][emoji23][emoji23]

Masz rękę;) bardzo fajne pamiątki:) Ja właśnie wstałam z wyra i wzięłam paracetamol, bo już tak mnie nogi kręcą na zmianę pogody [emoji52] oby jutro było zimno, żeby chociaż warto było się tak męczyć [emoji23]

Zrobiłam dzisiaj bitki w sosie, na dwa dni.. Przy najmniej taki był plan zanim mąż wrócił pracy... [emoji23] zerżał, wziął i zeżarł [emoji1787]
Ooo mam to samo jak założę że robię obiad na 2 dni to zezra w jeden [emoji23]

No właśnie, z moim jest tak samo [emoji23]

A dzisiaj to się zachowuje, jakby miał okres dostać. Burczy pod nosem i spiny szuka, wyszedł właśnie do pracy, to nawet drzwiami trzasnął, jak księżniczka. Jeszcze brakowało tylko, żeby nogą tupał i piszczał ze złości [emoji23][emoji2368] już mnie to wcale nie rusza, zanim wróci wieczorem, to mu przejdzie [emoji16]
Ooo mam to samo jak założę że robię obiad na 2 dni to zezra w jeden [emoji23]

No właśnie, z moim jest tak samo [emoji23]

A dzisiaj to się zachowuje, jakby miał okres dostać. Burczy pod nosem i spiny szuka, wyszedł właśnie do pracy, to nawet drzwiami trzasnął, jak księżniczka. Jeszcze brakowało tylko, żeby nogą tupał i piszczał ze złości [emoji23][emoji2368] już mnie to wcale nie rusza, zanim wróci wieczorem, to mu przejdzie [emoji16]
Też stosuje te zasadę jak z dzieckiem jak burczy i się focha, to mamcia wychodzi do drugiego pokoju i czeka aż księciuniowi przejdzie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Dokładnie [emoji23] a jakiś czas temu, jak wyszłam do drugiego pokoju, żeby mu przeszło, to przylazł z tyłu i obrażony mówi, że kiedyś jak mi nagadał, albo się obrażał, to się interesowałam chociaż i starałam zrobić tak, żeby dobrze było, a teraz to mam wszystko z dupie i sobie idę do drugiego pokoju, żeby go nie słuchać [emoji23][emoji23][emoji23]
Też stosuje te zasadę jak z dzieckiem jak burczy i się focha, to mamcia wychodzi do drugiego pokoju i czeka aż księciuniowi przejdzie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Dokładnie [emoji23] a jakiś czas temu, jak wyszłam do drugiego pokoju, żeby mu przeszło, to przylazł z tyłu i obrażony mówi, że kiedyś jak mi nagadał, albo się obrażał, to się interesowałam chociaż i starałam zrobić tak, żeby dobrze było, a teraz to mam wszystko z dupie i sobie idę do drugiego pokoju, żeby go nie słuchać [emoji23][emoji23][emoji23]
O no popatrz takiego ryzyka nie przewidzialam [emoji23][emoji23]

Najlepsze co można zrobić po prostu wyjść z pokoju[emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Patrzcie...

Załączniki

• DCD2EEDD-9492-45E1-8489-CB82DA139D74.jpeg
    DCD2EEDD-9492-45E1-8489-CB82DA139D74.jpeg
    1 019,6 KB · Wyświetleń: 85
Do góry