reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Jeżeli chciala bym tego zażywać najpierw powinnam się udać do lekarza i podpytać?
Myślę że nie ale jak będziesz u gin to warto mu wspomnieć że zazywasz inofem i pijesz 2 saszetki dziennie. To ci nie zaszkodzi A może pomóc. Wiadomo nie na każdą zadziała super ale jeśli ma pomóc to warto spróbować. Ja mam zamiar pić to przez 3 miesiące jeśli będę widziała poprawę to chce brać jeszcze 3 miesiące.

reklama
Ja w zeszłym roku brałam inofem ale niewiem co podziałało bo tez używałam tego żelu na ruchliwość i mąż brał suplementy także ciężko powiedzieć co z tych 3 rzeczy pomogło

Myślę że nie ale jak będziesz u gin to warto mu wspomnieć że zazywasz inofem i pijesz 2 saszetki dziennie. To ci nie zaszkodzi A może pomóc. Wiadomo nie na każdą zadziała super ale jeśli ma pomóc to warto spróbować. Ja mam zamiar pić to przez 3 miesiące jeśli będę widziała poprawę to chce brać jeszcze 3 miesiące.
A pod jakim względem bedziesz widzieć poprawę

A pod jakim względem bedziesz widzieć poprawę
Np czy okres się wyregulowal sprawdzę LH czy się obniżyło do FSH no i czy owulke mam bez żadnych wspomagaczy. Bo LH mam trochę podwyższone A FSH mam w normie. No i mam IO i zobaczę czy będzie jakaś poprawa czy obniży insulinę w organizmie choć trochę.

reklama
Conceive plus . Ja już chyba wszystko próbowałam razem ze świecą po stosunku [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja też mam zamiar wypróbować żel ale tutaj niemiecki też jest taki żel. Może akurat pomoże. Będę próbowała wszystkiego A potem jak się uda to nie będę wiedziała co pomoglo[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry