reklama
fiddlee
Fanka BB :)
A mi się właśnie wydaje, że dzisiaj są zbliżonego koloru. Mogą być bledsze ale żeby były takie sameDziewczyny, powiem Wam, że ja już zgłupiałam... Jak na moje wczoraj test nie był pozytywny, ale dzis to jeszcze słabszy [emoji849] co myślicie? Owu wczoraj? Zobacz załącznik 990085
Isasza4444
Zapomniałam i się wysiusialam a miałam o 17 owu zrobić, no cóż od jutra zacznę.
Powiem wam że mnie zacuekawilyscie z tym extra spermin i inofemem.
Mam pytanie czy ten inofem można brać w dowolnym dniu cyklu czy id początku?
U
użytkownik 176
Gość
Z racji tego, że inofem stosuje się przez cały cykl, to myślę, że można zacząć go przyjmować w dowolnym momencie [emoji6]
Zapomniałam i się wysiusialam a miałam o 17 owu zrobić, no cóż od jutra zacznę.
Uff to dobrze by było, bo póki co działaliśmy tylko wczoraj [emoji16] czyli tak jak przewidywałam i jak mówi kalendarzyk owu jutroA mi się właśnie wydaje, że dzisiaj są zbliżonego koloru. Mogą być bledsze ale żeby były takie same
młoda1994
A mi się wydaje że pozytywu tu nie ma. Aby test owu uznać za pozytyw to musi być kreska testowa tego samego koloru co kontrolna albo testowa musi być mocniejsza A ja na tym zdjęciu widzę że testowe kreski są wszystkie jaśniejsze od kontrolnej. Czyli według instrukcji w ulotce testy wszystkie negatywne.Dziewczyny, powiem Wam, że ja już zgłupiałam... Jak na moje wczoraj test nie był pozytywny, ale dzis to jeszcze słabszy [emoji849] co myślicie? Owu wczoraj? Zobacz załącznik 990085
KiedyPytam
O mnie to Też zastanawiaZapomniałam i się wysiusialam a miałam o 17 owu zrobić, no cóż od jutra zacznę.
młoda1994
Dużo czytałam o inofemie. Inofem jest to sumplement diety który ma badania kliniczne. Działa na wyregulowanie @ owulacji wpływa pozytywnie na gospodarkę hormonalną oraz na owulacje A przede wszystkim 81% kobiet po zażywaniu inofemu doznało samoistnej owu bez żadnych hormonów 41% kobiet obniżyło hormon LH do stosunku FSH i 19% kobiet potwierdziło że obniża IO. Wszystko okna ten temat pisze na Internecie. Mnie to zaciekawiło i będę próbowała z inofemem zaraz po zako czemu clavelli. Dużo kobiet ma o nim dobra i bardzo dobra opinie. Udało się zajść w ciążę pijąc ten sumplement diety. Na opakowaniu pisze 1 saszetki dziennie ale dziewczyny piją 2 saszetki dziennie rano i wieczorem lub zdarzają się dziewczyny które piją rano 2 saszetki naraz w 200ml letniej wody bo wieczorami zapominają. Inofem ma 200mg kwasu foliowego w 1 saszetke i 2000mg mio-izotynolu także dodatkowo kwasu foliowego nie trze a zażywać. Plus jest taki że inofem można pić przy staraniach o ciążę A również w czasie ciąży (lekarze twierdzą że w ciąży przerwać zażywanie inofemu bo to jest naciąganie na kasę ale przy staraniach o dziecko polecają zazywanie)O mnie to Też zastanawia
Ale się rozpisalam. Wybaczcie dziewczyny za taki długi wpis.
Aneczka85_01
Dziewczyny, powiem Wam, że ja już zgłupiałam... Jak na moje wczoraj test nie był pozytywny, ale dzis to jeszcze słabszy [emoji849] co myślicie? Owu wczoraj? Zobacz załącznik 990085
Jak test pozytywny to owu dopiero przyjdzie w ciągu 24-36 h. Także spokojnie . Kreski tez słabsze wychodzą bo zapewne dużo pijesz przez upały
reklama
Lilka2304
Jeżeli chciala bym tego zażywać najpierw powinnam się udać do lekarza i podpytać?
Dużo czytałam o inofemie. Inofem jest to sumplement diety który ma badania kliniczne. Działa na wyregulowanie @ owulacji wpływa pozytywnie na gospodarkę hormonalną oraz na owulacje A przede wszystkim 81% kobiet po zażywaniu inofemu doznało samoistnej owu bez żadnych hormonów 41% kobiet obniżyło hormon LH do stosunku FSH i 19% kobiet potwierdziło że obniża IO. Wszystko okna ten temat pisze na Internecie. Mnie to zaciekawiło i będę próbowała z inofemem zaraz po zako czemu clavelli. Dużo kobiet ma o nim dobra i bardzo dobra opinie. Udało się zajść w ciążę pijąc ten sumplement diety. Na opakowaniu pisze 1 saszetki dziennie ale dziewczyny piją 2 saszetki dziennie rano i wieczorem lub zdarzają się dziewczyny które piją rano 2 saszetki naraz w 200ml letniej wody bo wieczorami zapominają. Inofem ma 200mg kwasu foliowego w 1 saszetke i 2000mg mio-izotynolu także dodatkowo kwasu foliowego nie trze a zażywać. Plus jest taki że inofem można pić przy staraniach o ciążę A również w czasie ciąży (lekarze twierdzą że w ciąży przerwać zażywanie inofemu bo to jest naciąganie na kasę ale przy staraniach o dziecko polecają zazywanie)
Ale się rozpisalam. Wybaczcie dziewczyny za taki długi wpis.
Podziel się: