reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dziewczyny, powiem Wam, że ja już zgłupiałam... Jak na moje wczoraj test nie był pozytywny, ale dzis to jeszcze słabszy [emoji849] co myślicie? Owu wczoraj?
IMG_20190625_201027.jpeg

reklama
Zapomniałam i się wysiusialam a miałam o 17 owu zrobić, no cóż od jutra zacznę.

Powiem wam że mnie zacuekawilyscie z tym extra spermin i inofemem.

Mam pytanie czy ten inofem można brać w dowolnym dniu cyklu czy id początku?

Z racji tego, że inofem stosuje się przez cały cykl, to myślę, że można zacząć go przyjmować w dowolnym momencie [emoji6]
Zapomniałam i się wysiusialam a miałam o 17 owu zrobić, no cóż od jutra zacznę.

Powiem wam że mnie zacuekawilyscie z tym extra spermin i inofemem.

Mam pytanie czy ten inofem można brać w dowolnym dniu cyklu czy id początku?

Dziewczyny, powiem Wam, że ja już zgłupiałam... Jak na moje wczoraj test nie był pozytywny, ale dzis to jeszcze słabszy [emoji849] co myślicie? Owu wczoraj? Zobacz załącznik 990085
A mi się wydaje że pozytywu tu nie ma. Aby test owu uznać za pozytyw to musi być kreska testowa tego samego koloru co kontrolna albo testowa musi być mocniejsza A ja na tym zdjęciu widzę że testowe kreski są wszystkie jaśniejsze od kontrolnej. Czyli według instrukcji w ulotce testy wszystkie negatywne.

O mnie to Też zastanawia :)
Dużo czytałam o inofemie. Inofem jest to sumplement diety który ma badania kliniczne. Działa na wyregulowanie @ owulacji wpływa pozytywnie na gospodarkę hormonalną oraz na owulacje A przede wszystkim 81% kobiet po zażywaniu inofemu doznało samoistnej owu bez żadnych hormonów 41% kobiet obniżyło hormon LH do stosunku FSH i 19% kobiet potwierdziło że obniża IO. Wszystko okna ten temat pisze na Internecie. Mnie to zaciekawiło i będę próbowała z inofemem zaraz po zako czemu clavelli. Dużo kobiet ma o nim dobra i bardzo dobra opinie. Udało się zajść w ciążę pijąc ten sumplement diety. Na opakowaniu pisze 1 saszetki dziennie ale dziewczyny piją 2 saszetki dziennie rano i wieczorem lub zdarzają się dziewczyny które piją rano 2 saszetki naraz w 200ml letniej wody bo wieczorami zapominają. Inofem ma 200mg kwasu foliowego w 1 saszetke i 2000mg mio-izotynolu także dodatkowo kwasu foliowego nie trze a zażywać. Plus jest taki że inofem można pić przy staraniach o ciążę A również w czasie ciąży (lekarze twierdzą że w ciąży przerwać zażywanie inofemu bo to jest naciąganie na kasę ale przy staraniach o dziecko polecają zazywanie)

Ale się rozpisalam. Wybaczcie dziewczyny za taki długi wpis.

reklama
Jeżeli chciala bym tego zażywać najpierw powinnam się udać do lekarza i podpytać?
Dużo czytałam o inofemie. Inofem jest to sumplement diety który ma badania kliniczne. Działa na wyregulowanie @ owulacji wpływa pozytywnie na gospodarkę hormonalną oraz na owulacje A przede wszystkim 81% kobiet po zażywaniu inofemu doznało samoistnej owu bez żadnych hormonów 41% kobiet obniżyło hormon LH do stosunku FSH i 19% kobiet potwierdziło że obniża IO. Wszystko okna ten temat pisze na Internecie. Mnie to zaciekawiło i będę próbowała z inofemem zaraz po zako czemu clavelli. Dużo kobiet ma o nim dobra i bardzo dobra opinie. Udało się zajść w ciążę pijąc ten sumplement diety. Na opakowaniu pisze 1 saszetki dziennie ale dziewczyny piją 2 saszetki dziennie rano i wieczorem lub zdarzają się dziewczyny które piją rano 2 saszetki naraz w 200ml letniej wody bo wieczorami zapominają. Inofem ma 200mg kwasu foliowego w 1 saszetke i 2000mg mio-izotynolu także dodatkowo kwasu foliowego nie trze a zażywać. Plus jest taki że inofem można pić przy staraniach o ciążę A również w czasie ciąży (lekarze twierdzą że w ciąży przerwać zażywanie inofemu bo to jest naciąganie na kasę ale przy staraniach o dziecko polecają zazywanie)

Ale się rozpisalam. Wybaczcie dziewczyny za taki długi wpis.

Do góry