reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Witam was dziewczyny . Młoda super wieści , możecie podrasować nasienie męża zwykła flegamina czy mucosolwanem , nam w klinice lekarz zalecił na mała ruchliwość .
Dziękuję za wiadomość ale doczytałam że krótko przed owu podać ale ja nie wiem kiedy mam owu bo nawet testy nic narazie nie wskazują na owu.

Dziewczyny powtórzyłam test owu, co prawda nie o tej samej godzinie, ale dzisiaj kreska równie intensywna i pokazała się dużo szybciej niż wczoraj. U góry wczorajszy, na dole dzisiejszy.

Dwa dni z rzędu starań, dobrze, że intuicja trochę jeszcze działa;)))
1561454897557.jpeg

Współczuję tego szpitala, ale jak trzeba, to trzeba. Dawaj na bieżąco znać, jak będziesz miała jakieś informacje od lekarza.
Witam się ze szpitala... Dostałam w końcu łóżko, ale póki co tylko rzuciłam rzeczy i czekam za kolejnym badaniem. Zdarzylam już opieprzyc lekarkę, bo nie wiem co chciała zrobić, chyba wziernik otworzyć na ful, a ja jednak żyję i czuję. Głowa mnie z głodu boli, ale do obiadu trzeba wytrzymać. Byle do piątku, to sobie wrócę do domu i będę szczęśliwa.

Ach tam, trzeba... Daliby insulinę i pokazali jak brać, problem rozwiązany. A tu 15 rozmów, wywiadów, ciągle czekanie i takie męczenie buły. Insulina od jutra, do domu po 3 nocach, dzisiejsza noc spędził a będzie na wstawaniu co 2 godziny do zmierzenia cukru. Amba jakaś.
Jak dla mnie, to marnują pieniądze, które można wydać na kogoś potrzebującego, a nie na mnie
Dobrze, że w ogóle się interesują. Nikt nie lubi szpitali ale jak mus to mus. Oby wszystko było ok. [emoji8]

Wiesz co, no z cukrzycą nie ma żartów, muszą najpierw sprawdzić, jak będziesz reagowała na insulinę i dobiorą odpowiednie dawki. Wg mnie dobrze, że tak poważnie Cię potraktowali, bo to w końcu chodzi głównie w dobro maluszka [emoji6]
Ach tam, trzeba... Daliby insulinę i pokazali jak brać, problem rozwiązany. A tu 15 rozmów, wywiadów, ciągle czekanie i takie męczenie buły. Insulina od jutra, do domu po 3 nocach, dzisiejsza noc spędził a będzie na wstawaniu co 2 godziny do zmierzenia cukru. Amba jakaś.
Jak dla mnie, to marnują pieniądze, które można wydać na kogoś potrzebującego, a nie na mnie

Dziewczyny powtórzyłam test owu, co prawda nie o tej samej godzinie, ale dzisiaj kreska równie intensywna i pokazała się dużo szybciej niż wczoraj. U góry wczorajszy, na dole dzisiejszy.

Dwa dni z rzędu starań, dobrze, że intuicja trochę jeszcze działa;)))Zobacz załącznik 989825

Dzisiaj chyba mocniejsze są , zrób jeszcze jutro ale przytulaj się cały czas [emoji23]

reklama
Ojoj dziewczyny ale się dzieje niewiem od czego zacząć.

Nikolka moje gratulacje, [emoji16]

Nast omg to już wrzesień niedługo [emoji16]

Fiddle pięknie to wygląda 3mam kciuki [emoji4]

Młoda mega wieści w sprawie refundacji [emoji8] dobrze wiedzieć aczkolwiek życzę żeby udało się szybko i bez [emoji16]
Mam podobny problem wierzę we wszystkich w siebie trudniej tzn mam taki rollercoster raz mi się wydaje że będzie super że się uda, a potem łapie mnie dół że pewnie nic z tego. I tak w kółko.

U mnie upalne. Dziś 10dc, od jutra zacznę testy owu robić żeby sprawdzić. Mam mieszane uczucia. Bardzo chciałabym żeby szybko się udało :-(

Do góry