reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Od tego tutaj jesteśmy, żeby się wzajemnie wspierać. Każda ma czasami marudne dni i wtedy może liczyć na wsparcie pozostałych dziewczyn. I super, że niezależnie od problemu zawsze się tu usłyszy dobre słowo [emoji4]
To tylko dzięki wam dziewczyny. Wspieracie mnie mimo że macie pewnie mnie już tutaj dość bo ciągle marudzę narzekam.

Od tego tutaj jesteśmy, żeby się wzajemnie wspierać. Każda ma czasami marudne dni i wtedy może liczyć na wsparcie pozostałych dziewczyn. I super, że niezależnie od problemu zawsze się tu usłyszy dobre słowo [emoji4]
Ja się zawsze staram jak tylko mogę by dziewczyny pocieszyć i we sprzec mimo że ja sama nie mam łatwej sytuacji. Ale w tym momencie nie patrzę na siebie tylko na dziewczyny żeby wiedziały że mogą napisać i zadna nikogo tu nie skrytykuje i zawsze mogą liczyć na miłe słowo i podtrzymanie na duchu

I to jest super podejście, myślę, że wszystkie tutaj staramy się pomóc, jak tylko jesteśmy w stanie. Cieszę się, że do Was trafiłam [emoji846]
Ja się zawsze staram jak tylko mogę by dziewczyny pocieszyć i we sprzec mimo że ja sama nie mam łatwej sytuacji. Ale w tym momencie nie patrzę na siebie tylko na dziewczyny żeby wiedziały że mogą napisać i zadna nikogo tu nie skrytykuje i zawsze mogą liczyć na miłe słowo i podtrzymanie na duchu

Cześć dziewczyny [emoji6]

Tak mi dziś szybko zleciał dzień, że ani się nie obejrzałam. Po pracy szybko do ogrodka poopalać się póki jeszcze mogę (w razie gdyby się udało w tym cyklu) [emoji16]
Zrobiłam kolejny test i chyba znowu owu szykuje się na 17 dc, dziś kreska mocniejsza, obstawiam, że jutro będzie pozytyw i owu w środę [emoji3059]
Dziewczynki, zrobiłam dzisiaj test owu, ponieważ wg kalendarzyka owulacja przesunela mi się aż na 18dc przez dłuższą @. Dzisiaj 12dc i zauważyłam od wczoraj bardzo dużo plodnego śluzu. Test wyszedł tak jak na zdjęciu. Jak myślicie pozytywny, albo szykuje się pozytywny?

Jaram się bo ten cykl nie brałam clo, bo lekarz na urlopie i przegapiłam receptę. I pierwszy raz mam takie ładne kreski.Zobacz załącznik 989509
To nam się szykuje owulacja w tym samym terminie [emoji106] trzymam kciuki żeby udało się Tobie zafasolkować [emoji110][emoji110]
Dziewczyny mam znowu dobra wiadomość. Napisałam do swojej firmy ubezpieczeniowej w DE z zapytaniem czy mam szansę na refundacje w razie czego na inseminacje lub in vitro. Napisali mi warunki i co refunduja. Warunki spełniam wszystkie i jeśli jestem z mężem ubezpieczona w tej samej firmie to refunduja 100% A jesteśmy w tej samej firmie. Także jeśli będzie potrzebne in vitro lub inseminacja to 100% kosztów zapłacą mi oni. A ja będę musiała tylko dojechać do kliniki 43km
Młoda, zaskakujesz ostatnio pozytywnymi wiadomościami. Tyle już tych znaków, że na pewno się uda [emoji6] bo wszystkie znaki na niebie i ziemi na to wskazują. W końcu wyszło dla Ciebie słońce [emoji3590]

reklama
Cześć dziewczyny [emoji6]

Tak mi dziś szybko zleciał dzień, że ani się nie obejrzałam. Po pracy szybko do ogrodka poopalać się póki jeszcze mogę (w razie gdyby się udało w tym cyklu) [emoji16]
Zrobiłam kolejny test i chyba znowu owu szykuje się na 17 dc, dziś kreska mocniejsza, obstawiam, że jutro będzie pozytyw i owu w środę [emoji3059]
To nam się szykuje owulacja w tym samym terminie [emoji106] trzymam kciuki żeby udało się Tobie zafasolkować [emoji110][emoji110]
Młoda, zaskakujesz ostatnio pozytywnymi wiadomościami. Tyle już tych znaków, że na pewno się uda [emoji6] bo wszystkie znaki na niebie i ziemi na to wskazują. W końcu wyszło dla Ciebie słońce [emoji3590]
Do mnie narazie to nie do chodzi ale jak się uda to będę skakała do nieba z radości

Do góry