reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Cześć dziewczyny [emoji112]
Przed nami kolejny upalny dzień [emoji849]
Ja to odliczam, jeszcze 2 dni muszę wstać rano i testuję. Wiem, że to będzie za wcześnie, ale może chociaż jakiś cień cienia się pojawi, to będę miała piękny prezent imieninowy [emoji16] tymczasem trochę mi niedobrze...

Miłego dnia wszystkim [emoji6]

reklama
Cześć dziewczyny [emoji112]
Przed nami kolejny upalny dzień [emoji849]
Ja to odliczam, jeszcze 2 dni muszę wstać rano i testuję. Wiem, że to będzie za wcześnie, ale może chociaż jakiś cień cienia się pojawi, to będę miała piękny prezent imieninowy [emoji16] tymczasem trochę mi niedobrze...

Miłego dnia wszystkim [emoji6]
Cześć kochana.

Z mężem zdecydowałam że test zrobie jutro. Póki co @ nie ma więc jest nadzieja.

Witam dziewczynki.
Budzik o 4:30 ojojoj już w drodze z Opola do wrocka pociągiem do lekarza na 8:10 odebrać wyniki m a potem szybko spowrotem do Opola o do pracy na 10-11 jak zdążę. Szalony dzień się zapowiada

Hej dziewczyny ja już w pracy. Coś mnie dzisiaj mdli masakra. Na 13.3p do gina
Marta trzymam kciuki za wizytę [emoji6] i czekam na foto maluszka [emoji7]
Cześć kochana.

Z mężem zdecydowałam że test zrobie jutro. Póki co @ nie ma więc jest nadzieja.
No i dobrze, fajnie, że Cię wspiera w tym wszystkim. Już zaczynam trzymać kciuki za jutro [emoji6]
Dzień dobry, ja już czekam na pociąg[emoji846]
Boję się tego dnia, jeśli ma być tak samo gorący
Najgorzej, że nie zapowiada się na zmiany i caly tydzień jeszcze ma tak być [emoji53] łączę się w bólu, też nie lubię upałów [emoji849]
Witam dziewczynki.
Budzik o 4:30 ojojoj już w drodze z Opola do wrocka pociągiem do lekarza na 8:10 odebrać wyniki m a potem szybko spowrotem do Opola o do pracy na 10-11 jak zdążę. Szalony dzień się zapowiada
Trzymam kciuki [emoji110] daj znać jak odbierzesz wyniki

No i dobrze, fajnie, że Cię wspiera w tym wszystkim. Już zaczynam trzymać kciuki za jutro [emoji6]
Najgorzej, że nie zapowiada się na zmiany i caly tydzień jeszcze ma tak być [emoji53] łączę się w bólu, też nie lubię upałów [emoji849]
Dziękuję kochana Kciuki się przydadzą. Dzisiaj jak będę wracać z mężem od urologa z badań krwi to podlece po test o czułości 10 tak na wszelki wypadek. A test o czułości 25 zostawię w razie wu na potwierdzenie pierwszego testu jeśli oczywiście wyjdzie.

reklama
Paola skarbie jadę po wyniki wymazu z nosa i gardła bo ostatnio często mojemu m się krew puszcza i tam znaleźliśmy fajnego lekarza.
Jeśli chodzi o wyniki robaczków mojego m to robiliśmy w lutym i lekarz sam w szoku że takie dobre wyniki wyszły

Do góry