reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Jak już piszecie o paznokciach to ja prawie 2 tygodnie temu zrobiłam sobie babybommer na żelu. A po 10 czerwca idę i będę robić neony żółty z zielonym i na zielonych trzy czarne paski.

Zdjęcie paznokci które mam teraz.
1559283433781.jpeg

reklama
Hahah jak sie usmialam z Janka to nie macie pojecia [emoji23] dopadl tampony.. wyjal 1.. rozpakowal.. wycagnal sznureczek.. mysli.. pyta "ten sznurek taki dlugi bo tak daleko moze tampon wjechac?" Zaczelam sie smiac i mowie "pokaze Ci lepszy trik".. wzielam tampon.. nalam wode do szklanki.. zanuzylam.. tampon sie rozepchnal.. Janek zrobil wielkie oczy.. "wy baby jestescie ochydne" [emoji23][emoji23][emoji23] dodam ze to byl ten najwiekszy tampon z 6 kropelkami [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

A co do bliźniaków to tak na luzie że śmiechem z moim m trochę do tego podchodzimy że jak mam 85 to będe miała drogie tyle.
A co do dzieci co mam być to będzie czy jedno czy dwa czy w tym cyklu wcale jakoś damy radę walka trwa. To jest 1 cykl na clo który był przepisany przez lekarza i odrazy zaznaczył że w 1 cyklu może nic się nie wydarzyć a tu proszę mamy 2 pęcherzyki więc może coś to znaczy
Mimo tego, ze mam już dwie córki, ucieszyłaby się, gdybym miała możliwości urodzenia bliźniaków[emoji85] trzymam kciuki, żeby się udało :D

Paznokcie tez muszę sobie zrobić, obecne wołają o pomstę do nieba. I mam na nich jasny kolor, a to strasznie nie w moim stylu, dwa tygodnie je mam i dwa tygodnie nie mogę na nie patrzeć[emoji23]

Hej zrobiłam test ale niehlujnie bo nie mam tu warunków i najpierw zamoczylam w moczu a Później stwierdziłam że źle to robię i nasiusialam na okienko, i po sekundzie dosłownie, taki. Wynik ale ja w to nie wierzę chyba źle zrobiłam nie mam drugiego żeby potwierdzić....
IMG-20190531-WA0000.jpeg

Mój m też kiedyś wziął tampon i podobna historia i pyta czy na noc na katar też się nada bo on ma często wodniste katary też się śmiałam i w zasadzie nadal śmieje jak on kataru dostanie i widzę jak lata z histeczkami to mu gadam i pytam gdzie tamponada zgubił skoro katarek męczy
Hahah jak sie usmialam z Janka to nie macie pojecia [emoji23] dopadl tampony.. wyjal 1.. rozpakowal.. wycagnal sznureczek.. mysli.. pyta "ten sznurek taki dlugi bo tak daleko moze tampon wjechac?" Zaczelam sie smiac i mowie "pokaze Ci lepszy trik".. wzielam tampon.. nalam wode do szklanki.. zanuzylam.. tampon sie rozepchnal.. Janek zrobil wielkie oczy.. "wy baby jestescie ochydne" [emoji23][emoji23][emoji23] dodam ze to byl ten najwiekszy tampon z 6 kropelkami [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Siedzę i nie mogę w to uwierzyć... Nie mam jak potwierdzić chyba nie powinnam się tak wcześnie cieszyć bo jeśli to tylko jeden test i na dodatek tak zrobiony....
Kochanie jakby był bardzo źle zrobiony to by się cały zalał albo tylko 1 kreskę pokazał a co do tego jest piękny i wyrazny. Masz już w organizmie hcg w takiej ilości że nawet test źle wykonany to pokażę więc ja gratuluję

reklama
Witam :)
Ritka GRATULACJE !!!

Co do tego reportażu to od początku było widać niechęć do chłopca tych adopcyjnych rodziców. Gdyby im zależało na chłopcu to szukali by najlepszych lekarzy i tp.....

Do góry