reklama
MisiaJasia
Fanka BB :)
Hahah jak sie usmialam z Janka to nie macie pojecia [emoji23] dopadl tampony.. wyjal 1.. rozpakowal.. wycagnal sznureczek.. mysli.. pyta "ten sznurek taki dlugi bo tak daleko moze tampon wjechac?" Zaczelam sie smiac i mowie "pokaze Ci lepszy trik".. wzielam tampon.. nalam wode do szklanki.. zanuzylam.. tampon sie rozepchnal.. Janek zrobil wielkie oczy.. "wy baby jestescie ochydne" [emoji23][emoji23][emoji23] dodam ze to byl ten najwiekszy tampon z 6 kropelkami [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Mayred91
A co do bliźniaków to tak na luzie że śmiechem z moim m trochę do tego podchodzimy że jak mam 85 to będe miała drogie tyle.
A co do dzieci co mam być to będzie czy jedno czy dwa czy w tym cyklu wcale jakoś damy radę walka trwa. To jest 1 cykl na clo który był przepisany przez lekarza i odrazy zaznaczył że w 1 cyklu może nic się nie wydarzyć a tu proszę mamy 2 pęcherzyki więc może coś to znaczy
A co do dzieci co mam być to będzie czy jedno czy dwa czy w tym cyklu wcale jakoś damy radę walka trwa. To jest 1 cykl na clo który był przepisany przez lekarza i odrazy zaznaczył że w 1 cyklu może nic się nie wydarzyć a tu proszę mamy 2 pęcherzyki więc może coś to znaczy
Mimo tego, ze mam już dwie córki, ucieszyłaby się, gdybym miała możliwości urodzenia bliźniaków[emoji85] trzymam kciuki, żeby się udało
Paznokcie tez muszę sobie zrobić, obecne wołają o pomstę do nieba. I mam na nich jasny kolor, a to strasznie nie w moim stylu, dwa tygodnie je mam i dwa tygodnie nie mogę na nie patrzeć[emoji23]
Hej zrobiłam test ale niehlujnie bo nie mam tu warunków i najpierw zamoczylam w moczu a Później stwierdziłam że źle to robię i nasiusialam na okienko, i po sekundzie dosłownie, taki. Wynik ale ja w to nie wierzę chyba źle zrobiłam nie mam drugiego żeby potwierdzić....
Mayred91
Mój m też kiedyś wziął tampon i podobna historia i pyta czy na noc na katar też się nada bo on ma często wodniste katary też się śmiałam i w zasadzie nadal śmieje jak on kataru dostanie i widzę jak lata z histeczkami to mu gadam i pytam gdzie tamponada zgubił skoro katarek męczy
Hahah jak sie usmialam z Janka to nie macie pojecia [emoji23] dopadl tampony.. wyjal 1.. rozpakowal.. wycagnal sznureczek.. mysli.. pyta "ten sznurek taki dlugi bo tak daleko moze tampon wjechac?" Zaczelam sie smiac i mowie "pokaze Ci lepszy trik".. wzielam tampon.. nalam wode do szklanki.. zanuzylam.. tampon sie rozepchnal.. Janek zrobil wielkie oczy.. "wy baby jestescie ochydne" [emoji23][emoji23][emoji23] dodam ze to byl ten najwiekszy tampon z 6 kropelkami [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Mayred91
Kochanie piękny wynik gratuluję
Hej zrobiłam test ale niehlujnie bo nie mam tu warunków i najpierw zamoczylam w moczu a Później stwierdziłam że źle to robię i nasiusialam na okienko, i po sekundzie dosłownie, taki. Wynik ale ja w to nie wierzę chyba źle zrobiłam nie mam drugiego żeby potwierdzić.... Zobacz załącznik 979620
Siedzę i nie mogę w to uwierzyć... Nie mam jak potwierdzić chyba nie powinnam się tak wcześnie cieszyć bo jeśli to tylko jeden test i na dodatek tak zrobiony....
Kochanie piękny wynik gratuluję
Mayred91
Kochanie jakby był bardzo źle zrobiony to by się cały zalał albo tylko 1 kreskę pokazał a co do tego jest piękny i wyrazny. Masz już w organizmie hcg w takiej ilości że nawet test źle wykonany to pokażę więc ja gratulujęSiedzę i nie mogę w to uwierzyć... Nie mam jak potwierdzić chyba nie powinnam się tak wcześnie cieszyć bo jeśli to tylko jeden test i na dodatek tak zrobiony....
reklama
Podziel się: