reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Nie obawiam się bo wiem że wyjdzie pozytywny. Dwa poprzednie były blade kreski ale dopiero jutro u mnie termin @. W poprzedniej ciąży nic nie czułam a teraz po prostu wiem że się udało.
Wczoraj dziewczyny z pracy się chciały umówić na drinka i ja musiałam ściemniać że w najbliższym czasie to nie mogę bo antybiotyk biorę ;-)
Termin mam na 9.06 dopiero [emoji53] czyli mógłby być taki jako implantacja zarodka? Tyle, że teoretycznie jestem dopiero 5 dni po owulacji...
Trzymam kciuki za Twój test żeby wyszedł pozytywny [emoji110][emoji110][emoji110]

reklama
Mówiła że chłopak chciał ja nożem pchnąć i to powstrzymał bo złapała za rękę... jakiś obłęd w oczach ta kobieta jak dla mnie miała...
Mnie to sie wydaje ze zrobili z Niego wariata zeby sie go pozbyc.. chcieli wziac sama dziewczynke ale sąd nie zgodzil sie na rozdzielenie dzieci.. wiec wymyslili inny sposob..
A ojciec jeszcze bardziej mi sie nie podoba.. jakos tak.. nie wiem.. budzi we mnie odraze..

Dziewczyny co może być przyczyną mocnego bólu piersi od 22dc aż do @ ? Oprócz 1 objawów ciąży itd... dzieje się tak u mnie 2 cykl. Nie da się ich dotknąć. Nie mogę spać na brzuchu. Czy mogę sobie jakoś ulżyć? Może któraś z Was zmagała się z takimi dolegliwościami. Czytałam gdzieś że może to być problem z -,progesteronem,- tak ? Nie wiem czy dobrze pamiętam. Cykle mam 30 dniowe. Wizyta u gin dopiero w połowie czerwca

Jak dla mnie to oni są chorzy... Kurde zero empatii w nich. Od samego początku widać że chcieli tylko dziewczynkę więc z niego zrobili wariata.... To chore. Naprawdę decydując się na tak ważny i poważny krok jakim jest adopcja biorę pod uwagę że dziecko które z jakiś przyczyn znalazło się w domu dziecka może mieć różne problemy. No nie wiem wogole jakąś ta ich postawa mnie wkurza. Są Totalnie obojętni, jak tak można po 4 latach bycia razem? Szok.

Nie obawiam się bo wiem że wyjdzie pozytywny. Dwa poprzednie były blade kreski ale dopiero jutro u mnie termin @. W poprzedniej ciąży nic nie czułam a teraz po prostu wiem że się udało.
Wczoraj dziewczyny z pracy się chciały umówić na drinka i ja musiałam ściemniać że w najbliższym czasie to nie mogę bo antybiotyk biorę ;-)
A no tak, była blada już [emoji846] to dzis tylko potwierdzenie [emoji16] ale Ci zazdroszczę, super, że już wiesz, że się udało. A miałaś jakieś objawy wcześniej niż około daty spodziewanej @?

Gratuluję fasolki :)
Powiedziałam dziewczyny mojemu mężowi o 2 pęcherzykach o prawdopodobieństwu bliźniaków i się bardzo ucieszyl.
Powiedział że będziemy działać dniami i nocami [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Boże jak dobrze że ja już wyszłam z domu bo mnie zaskacza....[emoji3526][emoji3526][emoji3526]
Jadę na paznokietki bo dawno nie robiłam i strasznie mi się łamią a potem do pracy do 20 i weekend.

Dziewczyny co może być przyczyną mocnego bólu piersi od 22dc aż do @ ? Oprócz 1 objawów ciąży itd... dzieje się tak u mnie 2 cykl. Nie da się ich dotknąć. Nie mogę spać na brzuchu. Czy mogę sobie jakoś ulżyć? Może któraś z Was zmagała się z takimi dolegliwościami. Czytałam gdzieś że może to być problem z -,progesteronem,- tak ? Nie wiem czy dobrze pamiętam. Cykle mam 30 dniowe. Wizyta u gin dopiero w połowie czerwca

Ja tak mam prawie od zawsze. Uważałam, ze taki mój urok, ale skoro u Ciebie pojawiło się nagle, to może faktycznie lepiej coś hormonalnie sprawdzić.

Gratuluję fasolki :)
Powiedziałam dziewczyny mojemu mężowi o 2 pęcherzykach o prawdopodobieństwu bliźniaków i się bardzo ucieszyl.
Powiedział że będziemy działać dniami i nocami [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Boże jak dobrze że ja już wyszłam z domu bo mnie zaskacza....[emoji3526][emoji3526][emoji3526]
Jadę na paznokietki bo dawno nie robiłam i strasznie mi się łamią a potem do pracy do 20 i weekend.

Mimo tego, ze mam już dwie córki, ucieszyłaby się, gdybym miała możliwości urodzenia bliźniaków[emoji85] trzymam kciuki, żeby się udało :D

Paznokcie tez muszę sobie zrobić, obecne wołają o pomstę do nieba. I mam na nich jasny kolor, a to strasznie nie w moim stylu, dwa tygodnie je mam i dwa tygodnie nie mogę na nie patrzeć[emoji23]

reklama
Ja ostatni raz pazury robiłam dobrych kilka miesięcy temu nie mam parcia na długie pazury ale lubię jak są ładnie wypilowane z ładnym kolorwm. A teraz nie wiem co się dzieje czy nie mają na to wpływu trochę moje świdrujące hormony po clo i poprzednia @ na dufostanie i tak mi się łamią że potrzebuje pomocy bo sama ich nie ogarnę
Mimo tego, ze mam już dwie córki, ucieszyłaby się, gdybym miała możliwości urodzenia bliźniaków[emoji85] trzymam kciuki, żeby się udało :D

Paznokcie tez muszę sobie zrobić, obecne wołają o pomstę do nieba. I mam na nich jasny kolor, a to strasznie nie w moim stylu, dwa tygodnie je mam i dwa tygodnie nie mogę na nie patrzeć[emoji23]

Do góry