reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

No może ale faktycznie można popaść w paranoje doszukujac się rzeczy na które nikt nigdy nie zwraca uwagi a Ty kiedy będziesz testować?
Za 9 dni mam dostać @i ja też należę do tych które czekają dłużej bo ta Franca bywa złośliwa a po co się nakręcac jeszcze bardziej.

reklama
Wy dziewczyny macie m za granicą ja mam w domu ale przez tydzień pracujemy i akurat przyszły tydzień na owu po cyklu razem z clo nie wiem co zrobic. Ja w pracy od 9 do 21 cały tydzień a mojemu m zmienili zmiany i ma od 22do 8 rano. Zanim od wróci do domu mnie już nie ma i tak cały tydzień mijania :(
I teraz leżymy i myślimy co tu zrobić albo jak by dało radę zmienić ciut godziny pracy
Ajajaj:(

Kurde skąd ja to znam jak cały czas coś pod górkę ;( prędzej czy później będzie nasz czas

Przeważnie jest tak że jak ma przyjść to się sporo spóźnia A jak ma się spóźnić to zawszę pojawia się w terminie. Czasami strasznie mnie to denerwuje.

Dziewczyny ja tez sobie różne rzeczy wkercalam serio. Taka nasza natura.

Młoda bierzesz już te leki co przepisał ci lekarz? Jak się po nich czujesz?
Ja jutro do pracy jak mi się nie chce Boże... Jeszcze do nas przyszła nowa osoba nauczyciel wspomagający pracuje tydzień i wczoraj spadła z roweru i noga cała w gipsie. Szefostwo na urlopie. Druga jelitowka świetnie po prostu

Dziewczyny ja tez sobie różne rzeczy wkercalam serio. Taka nasza natura.

Młoda bierzesz już te leki co przepisał ci lekarz? Jak się po nich czujesz?
Ja jutro do pracy jak mi się nie chce Boże... Jeszcze do nas przyszła nowa osoba nauczyciel wspomagający pracuje tydzień i wczoraj spadła z roweru i noga cała w gipsie. Szefostwo na urlopie. Druga jelitowka świetnie po prostu
Mi żadnych tabletek lekarz nie przepisał. Pozwolił zażywać castagnusa ale dopiero od kolejnego cyklu. We wtorek będę u gin rozmawiała na temat monitoringu i clo.

A ja mam pytanie dość osobiste jeśli nie na miejscu to usunę.
Dziś jest 3 dzień @ a mnie ciągle boli okropnie brzuch i przy tym lecą że mnie takie skrzepy. Raz tak miałam ale bardzo dawno temu i tylko 1 dzień a teraz 3 dni juz.

Czy któraś z was tak miała albo już gdzieś się z tym spotkała przeczytała czy to normalne ??

reklama
A ja mam pytanie dość osobiste jeśli nie na miejscu to usunę.
Dziś jest 3 dzień @ a mnie ciągle boli okropnie brzuch i przy tym lecą że mnie takie skrzepy. Raz tak miałam ale bardzo dawno temu i tylko 1 dzień a teraz 3 dni juz.

Czy któraś z was tak miała albo już gdzieś się z tym spotkała przeczytała czy to normalne ??

Mnie się skrzepy tez zdarzają, na pewno raz na pare cykli i to takie większe kilkucentymetrowe. Lekarz mówił, ze to normalne

Do góry