reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

To mamy dzieci z tego samego dnia. Mój Oli 7 lat wczoraj. Kupiłam torta u teściowej na wsi. Pyszny był i 35zl płaciłam. Ja bym takiego nie zrobiła no i za tą kasę. Gdzie w Poznaniu w zeszłym roku placilismy 150.
U mnie niestety nikt nie robi ale ja robiłam nawet na komunię po 7 latach diety opanowałam sama

reklama
Witam się wieczorową... Dziś latałam cały dzień, nogi mi w tyłek wejdą zaraz [emoji23] na szczęście już leżę.
@młoda1994 współczuję akcji z autem... A z zakupami mam prawie tak samo [emoji16] nigdy listy nie zrobiłam, zawsze idę i ładuję co mi w ręce wpadnie [emoji16]
@MartaSx gratulacje! Na pewno było pyszne [emoji4]
Cudem byłam spokojna więc jakoś chyba mnie to nie ruszyło. Aż jestem w szoku ze nie dałam na wszystkich do okola pyska[emoji23] bo ja taka nerwuska

Za tydzień może na sobotę zrobię. Bo Olisia koledzy z klasy przychodzą na urodziny. 4 dzieci i mamy na kawę bo się znamy i czasami widujemy. Pyszny był ale się rozjechal [emoji23] ja mam latany teraz cały tydzień. W poniedziałek badania, w środę jadę do pracy, czwartek wpada koleżanka, w piątek jadę do mamy jednego mojego dziecka z grupy przedszkolnej. Bo Zosia za m a bardza tęskni więc obiecałam że przyjadę.

Ja się staram listę zakupów zawsze robić bo potem wydaje kupę kasy na pier.. doły [emoji23]i m mnie wyzywa
Aha no to super nie będziesz się nudzić. To daj znac jak zrobisz czy ci wyszło (choć w tym cieście nie ma co nie wyjść) i czy przede wszystkim smakowało.

Witam się i ja w niedzielny poranek
Wczoraj starsza skończyła 10 lat zarzyczyla sobie kopca kreta zamiast tortu. Zrobiłam bezglutenowy z czekolada strzelajaca wyszedł fajny.
Dziś 7dpo A ile do testu jak tu wytrzymać...
Obie dziewxzynt chore szczekają jak psy więc niedziela w łóżkach
Miłego dniaZobacz załącznik 1040816

Ale pysznie wyglada.. mmm[emoji7]

Dzien dobry :)
Ja to dzis od rana u kolezanki w Gnieznie bylam :) pare lat sie nie widzialsmy wiec wykorzystalam weekendową nieobecnosc mojego Janka :)
Z utesknieniem czekam na jutro bo wreszcie zjedzie z delegacji w Łodzi na ktorej jest od 2 miesiecy i juz koniec z wyjazdami.. choc juz lepsza ta Lodz niz Austria czy Berlin bo 2h i w domu.. ale i tak nie to samo co na miejscu kazdego dnia..
Chodze pol metra nad ziemia.. spiewam tancze sprzatam szykuje zarcie jak tego obzartucha grubego.. cala w skowronkach.. z drugiej strony troche przerazona bo wiem ze bedzie z grubej rury naciskal na starania o maluszka juz teraz.. byle do grudnia i wizyty u gina.. i zobaczymy co dalej z tymi moimi przebojami.. a jak ciagle cos nie tak to poprostu przestaniemy sie zabezpieczac i poprostu moze sie uda.. oj zebyscie mnie widzialy jak fikam po domu jak wariatka.. chce juz jutro [emoji173]

Hej dziewczyny,
U mnie dzień zleciał szybko.
Dziś 9dc i ost dzień clo,
Zapomniałam napisać że od wczoraj robię testy owu, wczoraj to wgl biel dziś już lepiej. Zdj załączam.
Niewiem ten cykl mi maksymalnie szybko leci.
IMG_20191103_202316.jpeg

Hej dziewczyny,
U mnie dzień zleciał szybko.
Dziś 9dc i ost dzień clo,
Zapomniałam napisać że od wczoraj robię testy owu, wczoraj to wgl biel dziś już lepiej. Zdj załączam.
Niewiem ten cykl mi maksymalnie szybko leci.
Zobacz załącznik 1041044
Widać na testach że coś się dzieje. Trzymam kciuki za owocny cykl. Będziesz miała monitoring? Jeśli pisałaś to przepraszam pewnie nie pamiętam.

reklama
Dzień dobry ;) jak po weekendzie?
U nas glut, kaszel jak ....
U mnie 9dpo w nocy dziwnie mnie bolał jajnik jak się przekrecalam z boku na bok jak bym się naciagnelam. Śluzu dużo białego.
Kto testuje na dniach?
Miłego dnia

Do góry