reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy nie-kontrolowane czyli zabawne powiedzonka,teksty,opowieści naszych Szkrabów

reklama
pytam dzisiaj Aluty:
- gdzie Ci te paznokcie tak szybko urosły?
a Aluta:
- na deszczu.....
Hahah, zawsze musi byc jakas przyczyna ;-):-) Tylko skad sie biora im takie teksty ;-):-p

Sara non stop mowi cos smiesznego, nie nadazam juz i nic zapamietac nie moge :-p
Z telefonem to nagminnie chodzi i udaje, ze rozmawia i skubana czeka niby, ze ktos jej odpowiada albo o cos ja pyta i normalnie prowadzi sobie takak konwersacje z wylaczona komorka ;-)

A ostatnio myslalysmy z kolezanka, ze padniemy ze smiechu. Siedzialysmy w kuchni i mialysmy po 2 piwka. W pewnym momencie Sara mowi do Pauli:
- Ciemu macie dwa piwka? Nie wolno tyle pić :-p
Paula:
- A dlaczego?
Sara:
-Bo umarniecie dziewciny i będę płakać o waś. :-p:-D

Sara mądra dziewczynka!!:-D:-D:-D
Ala dzisiaj:
- dobzie mamo, zjem duzio kaszki i urosnę jeszcze więkśa niś ty i dostanę swojego tatusia.....:-D:-D:-D

Sara w urodziny byla w pewnym momencie bardzo znudzona i zmeczona, patrzy wiec na gosci i na caly glos:
"Idzcie juz sobie wszyscy do domu" :-p:-D
Nie wiem po kim ona takak goscinna ;-):-D:-p

Sara w urodziny byla w pewnym momencie bardzo znudzona i zmeczona, patrzy wiec na gosci i na caly glos:
"Idzcie juz sobie wszyscy do domu" :-p:-D
Nie wiem po kim ona takak goscinna ;-):-D:-p
Piekne :-D

U nas wczoraj dyskusja przy kapieli - mala sie rozbiera, wlazi do wanny i gadamy:
- Mamo, a czemu ja mam cycusie?
- Bo jestes dziewczynka.
- Mama tez ma cycusie.
- No tak, to dlatego, ze wszystkie dziewczynki maja cycusie.
- A chlopcy?
- Chlopcy nie maja cycusiow, maja siusiaki.
- To czemu tata ma cycusie?
Niestety na ostatnie pytanie nie potrafilam jej odpowiedziec :-D Podobnie jak na pytanie czemu tata ma taki brzuszek jakby mial w srodku dzidzie :-D

aparatki z dziewczyn:-D:-D:-D
Aluta ostatnio... porównuje z nami pieprzyki, że ja mam tutaj i tutaj a ona gdzie indziej, no i chodzi sobie bez koszulki po pokoju i gada:
"o tutaj mam piegi, popatrz mamo...oj ale to chyba są cycki:szok:"
:-):-):-) spadłam z fotela:-):-):-)

reklama
Karoo, Bedyta, smieje sie wlasnie na glos :-D:-D:-D:-D Boskie :tak::-D:tak::-D:tak:

Sara tez non stop takimi haslami wali, ale nie moge sobie teraz nic konkretnego przypomniec :-p

Do góry