reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozdwojone Styczniówki 2007 i ich Maluszki :-)

reklama
Witamy :-)

Dotarląm do końca pierwszego nieczytanego watku :-D Ciekawe ile to potrwa zanim przeczytam wszystko :laugh2:
Serdecznie gratuluję wszystkim dzielnym mamusiom, ktore urodzily podczas naszej nieobecnosci a dzieciatkom Wszystkim -styczniowym dzieciatkom - tym, ktore juz są i na które jeszcze czekamy życzymy beztroskiego i zdrowego, bajecznego dziecinstwa. A wszystkim szczęśliwym mamusiom i dumnym tatusiom - dużo sily i wytrwalosci w odkrywaniu nowych urokow wspólnego zycia oraz nieustającej radości z Waszych pociech!

Ewa, Marcin i Zuziolek :cool2:

a tak sie wszystkie martwily ze jeszcze do lutego beda sie kulac, ja chcialam urodzic dzisiaj hehehhe a moj szkrab ma juz ponad tydzien, wlasnie sprzedalam go do babci i go lula bo ja juz sil nie mam i czas w koncu zjesc obiadek, Michas dzisiaj jest straszny od 6 rano nie spi i ciagle biadoli i chce jesc, a ja sie uparlam ze smoczka uzywac nie bede :-) ciekawe kiedy pekne....

hej hej dziewczynki wrocilismy do domku,jak tylko sie zaaklimatyzujemy to sie odezwe,narazie Laurunia jest grzeczna a mnie bardzo bola cycki:wściekła/y::sick:,pozdrowionka

reklama
Witajcie forumowe cioteczki :-D My jesteśmy w domku od czwartku, ale jakoś nie możemy dojść do ładu i składu :zawstydzona/y: Ja już mogę siedzieć, ale Wituś zamienił sobie dzień z nocą i padamy ze zmęczenia :-( Ale co tam, kochamy go mimo to :tak::-D:laugh2:

Zaglądam tu po półtoratygodniowej nieobecności a tu tyle zmian :szok::-)
Tyle cioteczek zdążyło się przez ten czas rozpakować, że aż dziw :surprised: W związku z tym wszystkim szczęśliwym mamusiom i ich nowonarodzonym dzieciom oraz dumnym tatusiom gratulujemy i życzymy

Dużo zdrowia i uśmiechów
Pisków, wrzasków i zabawy moc
Radości z tupotu malutkich nóżek
Łez szczęścia z pierwszego uśmiechu, ząbka, słowa i kroku
Porozrzucanych wszędzie klocków
Przytulenia okrąglej główki
I uścisków małych rączek

Wituś, Monika i Maciek

Chciałabym podziękować wszystkim cioteczkom za gratulacje i smski, a Marioli za zdawanie relacji co się dzieje na BB oraz za pomoc. Mariolu jesteś wielka - buźka

Do góry