reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozdwojone Styczniówki 2007 i ich Maluszki :-)

reklama
Witamy :-)

Dotarląm do końca pierwszego nieczytanego watku :-D Ciekawe ile to potrwa zanim przeczytam wszystko :laugh2:
Serdecznie gratuluję wszystkim dzielnym mamusiom, ktore urodzily podczas naszej nieobecnosci a dzieciatkom Wszystkim -styczniowym dzieciatkom - tym, ktore juz są i na które jeszcze czekamy życzymy beztroskiego i zdrowego, bajecznego dziecinstwa. A wszystkim szczęśliwym mamusiom i dumnym tatusiom - dużo sily i wytrwalosci w odkrywaniu nowych urokow wspólnego zycia oraz nieustającej radości z Waszych pociech!

Ewa, Marcin i Zuziolek :cool2:

a tak sie wszystkie martwily ze jeszcze do lutego beda sie kulac, ja chcialam urodzic dzisiaj hehehhe a moj szkrab ma juz ponad tydzien, wlasnie sprzedalam go do babci i go lula bo ja juz sil nie mam i czas w koncu zjesc obiadek, Michas dzisiaj jest straszny od 6 rano nie spi i ciagle biadoli i chce jesc, a ja sie uparlam ze smoczka uzywac nie bede :-) ciekawe kiedy pekne....

hej hej dziewczynki wrocilismy do domku,jak tylko sie zaaklimatyzujemy to sie odezwe,narazie Laurunia jest grzeczna a mnie bardzo bola cycki:wściekła/y::sick:,pozdrowionka

reklama
Witajcie forumowe cioteczki :-D My jesteśmy w domku od czwartku, ale jakoś nie możemy dojść do ładu i składu :zawstydzona/y: Ja już mogę siedzieć, ale Wituś zamienił sobie dzień z nocą i padamy ze zmęczenia :-( Ale co tam, kochamy go mimo to :tak::-D:laugh2:

Zaglądam tu po półtoratygodniowej nieobecności a tu tyle zmian :szok::-)
Tyle cioteczek zdążyło się przez ten czas rozpakować, że aż dziw :surprised: W związku z tym wszystkim szczęśliwym mamusiom i ich nowonarodzonym dzieciom oraz dumnym tatusiom gratulujemy i życzymy

Dużo zdrowia i uśmiechów
Pisków, wrzasków i zabawy moc
Radości z tupotu malutkich nóżek
Łez szczęścia z pierwszego uśmiechu, ząbka, słowa i kroku
Porozrzucanych wszędzie klocków
Przytulenia okrąglej główki
I uścisków małych rączek

Wituś, Monika i Maciek

Chciałabym podziękować wszystkim cioteczkom za gratulacje i smski, a Marioli za zdawanie relacji co się dzieje na BB oraz za pomoc. Mariolu jesteś wielka - buźka

Do góry