reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozdwojone Styczniówki 2007 i ich Maluszki :-)

reklama
Ogromne gratulacje dla wszystkich styczniowych mamuś

Mam sentyment do tego miesiąca bo sama jestem mamusią styczniową 2002
no i na dodatek też urodziłam się w styczniu

hej cioteczki melduje sie po powrocie ale wiecej napisze poniej bo padnieta jestem i kuzwa po cc nie potrafie dojsc do siebie, pomylilma sie w smsie, MIchalek mial 56 cm dlugosci, klatka 31 cm, glowka 32 cm, niestety skala Apgar w chwili urodzenia tylko 2 :-( czyli noworodek urodzony w zamartwicy :-( po 3 minutach jegi parametry dale Apgar 5, po 5 minutach - 7 a po 10 minutach 8..... to bylo naprawde ciezkie, myslalam ze juz nie ujrze Michalka :-( :no: w ostatniej chwili go ze mnie wyciagneli, wiecej o tym napisze kiedy indziej, wrzucam fotke, sorki za jej wielkosc ale nie mam teraz glowy do zmniejszania :-)

aha no i dziekuje wszystkim mauskom za gratulacje :-) :laugh2:

Karlam ....... mogę sobie wyobrazić .... bardzo mi przykro, że tak to się odbyło, a teraz już będzie tylko lepiej .... uszy do góry i wracaj do nas, bośmy się stęskniły :tak:

Dżyyyzys !!! Aniay pękła !!!

"Poszło szybko, niecałe 5 godzin od pierwszego skurczu Oliwia była na świecie (2880g) mama poszyta, ale obie czują się dobrze"

GRATULACJE ANIU
I DUŻO SZCZĘŚCIA DLA OLIWII

reklama
dzieki dziewczyny jeszcze raz za pamiec :) a wszytskim Mamuska ( ale si epozypalo) ktore sie rozdwoily gdy ja bylam w szpitalu NAJSERDECZNIEJSZE GRATULACJE i mam nadzieje ze nie musialyscie przechodzic tego co ja :-)

a no i apel do wszystkich ciezarowek NIE LEKCEWAZCIE INFEKCJI W MOCZU I BAKTERII W MOCZU W CZASIE CIAZY TO DLA DZIDZI MOZE BYC ZABOJCZE!!!:baffled::-(

Do góry