reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozdwojone Styczniówki 2007 i ich Maluszki :-)

GRATULUJĘ WSZYSTKIM DZIELNYM MAMUŚKOM! :-)

Czy wiecie może co nowego u Eli :confused: :confused: :confused: Czy już się rozdwoiła i tuli Filipka?

No i nierozdwojone mamuski... nie martwcie sie kochane i na Was lada moment nadejdzie czas i już lada dzień będziecie tulic dzieciąteczka :tak: :-) Trzymam za Was kciuki!

reklama
Xmamuśka ... ty się nie bój .... ja też tak miałam..... a powiem ci, że od kilkunastu lat bałam się porodu, a teraz ..... phi ! mogę rodzić ile wlezie :-) gorzej z tym gojeniem :wściekła/y: kupy nie idzie zrobić bez bólu, siedzę tylko na jednym półdupku ....... a taki poród to potrwa 1 dzień dzień, a zaś ten półóg wydaje się nigdy nieskończyc :-D Ale dam radę .... a co, nie :happy:

MariOla ja już jeden poród mam za sobą i nieboję się samego porodu tyle co wywoływania i męczarni która może zakończyć się cc której niechcem mieć bo jej to już się wogle obawiam:baffled:

Wielkie dzięki za wszystkie życzenia dla mnie i Mateuszka!!!
Serdecznie gratuluję wszystkim mamom które już urodziły swoje dzieciaczki:-) i trzymam kciuki za udane i szybkie rozwiązania pozostałych styczniówek:-) ...

Gratulacje dziewczyny, liczylam ze bede nastepna ale jak widac nie poszlo, staram sie nie myslec.... bo za bardzo mi odbija jak mysle...

dziś moja kumpela z bloku- Anetka, urodziła synka, Piotrusia: 4400g:szok: i 58 cm. To dopiero dzidziuś, co? Mam tylko nadzieję, że miała cc..... Mały podobno śliczny (no jeszcze by nie!;-) ) ale co najważniejsze cały i zdrowy: 10 pkt Apgar. No i oczywiście żarłoczek: przyssał się po porodzie i tak trzyma podobno do tej pory. :-D :-D :-D

dziś moja kumpela z bloku- Anetka, urodziła synka, Piotrusia: 4400g:szok: i 58 cm. To dopiero dzidziuś, co? Mam tylko nadzieję, że miała cc..... Mały podobno śliczny (no jeszcze by nie!;-) ) ale co najważniejsze cały i zdrowy: 10 pkt Apgar. No i oczywiście żarłoczek: przyssał się po porodzie i tak trzyma podobno do tej pory. :-D :-D :-D

Oczywiście Gratulujemy twojej sąsiadce:-) Dużego i zdrowego dzidziusia :tak: A co do wagi to ja jak byłam 09.01 u lekarza to mój ważył już 4 kilo:tak: niewiem ile urusł od tamtego czasu ale mam nadzieje że nie aż tak dużo, bo niewiem jak ja go urodze:no: :szok: a cc niewchodzi w rachubę:no: :baffled:

reklama
Do góry