reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozdwojone Styczniówki 2007 i ich Maluszki :-)

KAMILALA ........ moje gratulacje ucałowania dla synusia

miałyśmy termin na ten sam dzień, ale cię wyprzedziłam, przynajmniej godzina nam się zgodziła :-D

reklama
ulalla co sie dzieje? zatrzesienie!! :-D:-D:-D:-D porod za porodem i juz nawet nie nadarzam z gratulacjami :-) Agnieszko, Kamilo dla Was i Waszych pociech hip hip hura :-) wielkie gratulacje :-)

Miał być chłopak i jest chłopak, tylko dlaczego nie mój :wściekła/y:?????????

Kamilala Śle wam bardzo mocne gratulacje i uściski ;-) Szybko wracajcie do domu i do nas ;-):-D:laugh2:

SMS OD ELŻBIETKI

"Hej! Niestety Filip ciągle w brzuchu,od 7 mam oxytocyne,skurcze co 3-4 min,bolą jak ch... Ale rozwarcia praktycznie nie ma. Buziaki-Elżbietka"

Biedactwo męczy się :wściekła/y: I właśnie ja się tego boję :tak: :-(

Jejku.. Elżbietko - trzymamy kciuki!! Niech Filipek szybko wyskakuje, bo mamusia już by go chciała przytulić :tak:

reklama
ELU ....... dasz radę :tak: już niebawem Filip wyskoczy ;-)

Xmamuśka ... ty się nie bój .... ja też tak miałam..... a powiem ci, że od kilkunastu lat bałam się porodu, a teraz ..... phi ! mogę rodzić ile wlezie :-) gorzej z tym gojeniem :wściekła/y: kupy nie idzie zrobić bez bólu, siedzę tylko na jednym półdupku ....... a taki poród to potrwa 1 dzień dzień, a zaś ten półóg wydaje się nigdy nieskończyc :-D Ale dam radę .... a co, nie :happy:

Do góry