reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozdwojone Styczniówki 2007 i ich Maluszki :-)

Ewa-Krystyna chyba masz rację:tak: przestanę myśleć o tym poniedziałku bo aż mnie paraliżuje:baffled: Dziękuje za pocieszenie:-) No i też jestem bardzo ciekawa kto się kryje w moim brzuszku:confused:

reklama
Większość mówi że synek będzie:tak: ale jak chodziłam w ciąży Sandrunią to też tak mówili;-) :-D Zdarzają się tacy co mówią że druga córa :-) Jednym słowem mówiąc zdania są podzielone :tak:

Xmamuska na pewno nosisz w swoim brzuszku dziecko ;-) Tego możesz być pewna ;-):-D:laugh2: A co do płci to czy to ważne? Pytanie na co wasza trójka się nastawia?

Monika płeć nie jest warzna:no: A nasza trójka nastawia się na zdrowego i pięknego dzidziusia :-) Bo chyba to jest najważniejsze :tak: Ale ciekawość jest bardzo silna :tak:

No właśnie Xmamuska! Najważniejsze by bąbelek był zdrowy :-D:laugh2:;-) Też tak uważam :tak: My mamy potwierdzone, że ma się urodzić chłopak, ale dopóki nie zobaczę go po tej stronie brzuszka to nie nastawiam się zbyt mocno ;-) Zawsze jest jakiś % pomyłek, prawda? :laugh2:

słyszałam że łatwiej się rodzi jak nie zna się płci dziecka
nawet psychologowie tak twierdzą :)
a najważniejsze by dzidzia była zdrowa !!!

xmamuska -na pewno taki będzie i tylko tak trzeba mysleć
ja inaczej nie myślę :)
znam płeć, wiem że będzie to synek -ale nie wiem jak wyglada, mam nadzieje ze ta ciekawosc również pomoze mi szybko i lekko urodzic

reklama
Xmamuska ale Twojej dzidzi dobrze w tym brzuszku i się nie pcha na świat..;-):eek:a drugi poród jest łatwiejszy:tak:no może nie ma reguły;-)ale u mnie był faktycznie łatwiejszy:happy:
Oczywiście płeć jest najmmniej ważna a najważniejsze,żeby było zdrowe:tak:

Martusia dostała 10punktów i ten krzyk jak miło było słyszeć to przeżyłam po raz pierwszy i już ostatni:-D:-p;-)

Do góry