reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozdwojone Styczniówki 2007 i ich Maluszki :-)

reklama
:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: NIE NO CHYBA OSZALEJE :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: ZNÓW MNIE PRZEŚCIGNIĘTO :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

Kamilala trzymamy kciuki bardzo mocno :tak: jejku jak ja ci zazdroszczę:-) Aż mi się płakać chce

tak rzadko tu teraz zaglądam
DZIĘKUJĘ DZIEWCZYNY ZA GRATULACJĘ. JA RÓWNIEŻ ŚLĘ POZDROWIENIA WSZYSTKIM ROZDWOJONYM MAMUŚKOM I TYM W KOLEJCE. ŁATWYCH I SZYBKICH PORODÓW. A MALUSZKOM DUŻO ZDRÓWKA. :happy2:

I co mi po tym Ewa-Krystyna jak w poniedziałek do szpitala mnie położą:eek: a ja niechce :no: boję się że niedaj boże cc albo wywoływanie:no: :szok:

No patrzcie :confused: Będzie kolejny chłopczyk, ale nie mój i nie Xmamuśki tylko Kamilali :szok: To nie fair :wściekła/y: Proszę następnym razem nie wcinać się w kolejkę drogie koleżanki :wściekła/y:;-)

Kamilala jak już zaczęłaś to ródź ;-) Życzę powodzenia i trzymamy kciuki ;-):-D:laugh2:

xmamuska- twoje malenstwo wyjdzie samo jak bedzie gotowe w weekend,wiec trzymaj sie tej mysli..... nie mysl co bedzie w poniedzialek tylko o pracowitym weekendzie na porodowce.....

Moja połowica unika sexu jak ognia odkąd mu powiedziałam że dziecko jest już tak nisko że na USG było widać tylko od noska w górę:cool2: a kompiele, spacery i masowanie sutków to działa ale niee namnie :wściekła/y:

Ewa-Krystyna mam nadzieje że do poniedziałku urodze:tak: :zawstydzona/y: bO CHYBA ZE STRACHU PRZED TYM PONIEDZIAKŁKIEM TO ZACZNE RODZIĆ :baffled:

reklama
xmamuska- mowie ci jeszcze raz skup sie na myslach o weekendzie na porodowce a nie na tym co bedzie czy nie w poniedzialek.... jak sie dobrze postarasz i wmowisz sobie weekend to nawet sie nie obejrzysz kiedy maluch bedzie z toba... a jak za duzo myslisz o tym co nie potrzeba to wkoncu sobie wydumasz cc albo wywolanie... wiec do myslenia na okraglo i a piac od nowa o weekendzie i rodzeniu:tak:.... glowa do gory:tak:... juz bym chciala wiedziec czy chlopiec czy dziewczynka u ciebie... zreszta chyba jak sama ty...:laugh2:

Do góry