reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ROZDWOJONE SIERPNIÓWKI :))))) - zawiadomienia, zdjęcia, gratulacje

reklama
SILUNIA URODZIŁA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oto wiadomosc:
"Hey do wszystkich mam

Wczoraj o godzinie 19:50 nam sie urodzila piekna Suzanna, ma 52 cm i 3,2 kg. Jest bardzo sliczna.

Tata Suzanny"

Silunia, ogromne gratulacje!!!!!!​

rose23iy2.gif

Silunia!!!

Ogromne gratulacje!!!

Leyna pisze:
HA! a nie mówiłam, że urodzisz? :D

GRATULACJE SILUNIA!!!

Leyna...to ja mówiłam...ja bede takim "prorokiem". :p sierpniowym

Frutisek pisze:
;D ;D Silunia ..dziś urodzisz... :laugh: :laugh: a najpóźniej jutro z rana!mówie ci...mówię wam..jedną z lipcóweczek wyczułam... :D ...wow a ja idę se "umyć" i idę na USG.....naraska

A nie mówiłam...JEsu..SILUNIA...GRATULACJE!!!!!!!!Jak ja ci zazdroszczę...jesteś już po i z tego co widze to poszło szybciutko....przecież ty wczoraj jeszcze nam po południu wiadomości puszczałaś.....!!!

GRATULACJE!!!!!!!!! ;D ;D ;D
bukiet2007dik6.jpg

Ej, zobaczcie - w avatarze siluni jest malutkie zdjecie jej suzanny :) ŚLiczna dziwczynka!!!

(Skopiowalam je i wstawilam do listy sierpniowych dzieciaczkow - malutkie, ale troche widac ;))

reklama
Z okazji narodzin Waszej córeczki, która swoim przyjściem na świat uradowała tak wiele osób, życzymy Wam, aby rosła duża, silna i zdrowa, i żeby była dla Was zródłem nieustającej radości.

Do góry