reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ROZDWOJONE SIERPNIÓWKI :))))) - zawiadomienia, zdjęcia, gratulacje

reklama
K@si@ pisze:
Czy mój pączek jest podobny do taty?

K@si@ trudno mi powiedzieć, czy Kingusia podobna do tatusia (zawsze mam problemy z ocenianiem kto do kogo podobny), ale tatuś niczego sobie ;) Zresztą z mamusi też laseczka :) Ładnych ma rodziców Kingusia :)

UWAGA! MADA78 URODZIŁA!!!

"Amelia ur się o 3:52 w nocy 23 sierpnia. 60 cm 4,50 kg!18 godz prób siłami natury co po wielkich mękach i tak skończyło się cc. Ale teraz już tylko szczęście, że to maleństwo jest z nami nareszcie a wponiedziałek wracamy do domu. Pozdrawiam wszystkie sierpniówki."

Madzie ogromnie gratuluję dorodnej Mrówy!!!

mada! wow! toż to mały słodki olbrzymek! gratulacje! ;D ;D ;D

czekam na fotki małej Jagódki! jak już mąż karoo podeśle to wam wkleję :)

MADA 78 OGROMNIASTE GRATULACJE!!!!! MRóWA NIEMAłA BABECZKA..ALE WYMECZYLI CIE NIEZLE MOGLI ODRAZU ROBIC CC PRZY TAK OGROMNYM BOBASKU...ZYCZE SZYBKIEGO POWROTU DO FORMY I NA BB , BUZIAKI DLA MAłEJ!! ;D

reklama
przedstawiam paniom Jagódkę!
dsc03150kc7.jpg

dsc03131qx7.jpg

prawda, że śliczna? :)

Do góry