reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ROZDWOJONE SIERPNIÓWKI :))))) - zawiadomienia, zdjęcia, gratulacje

reklama
JAAGA pisze:
Asmodis , Sandra córunie śliczne...gratuluje!!!! ;D

Oczywiście Gratulacje dla wszystkich..myślałam że dziś ktoś nowy dołączył..no i JAAGA..krakowianko,sąsiadko a Ty kiedy zamierzasz rodzić??Przecież to już pora..ja myślałam że to ja będe jedną z ostatnich..bo ten termin i cała reszta mi nie pasowała..myślałam nawet że jak przenoszę nawet do 2 tygodni to wyjdzie że urodzę na początku września :laugh: :laugh: A tu niespodzianka! dwa tygodnie wcześniej wyskoczyła,a tak naprawdę mogła się urodzić miesiąc później..moje maleństwo..może wtedy byłoby większe... :p

Sandra jakaś ty już elegancka..Sarunia niezły cypis..wogóle same ypiski owłosione...na sierpniówkach! ;D

Sandra ...sarunia sliczna , taka malenka w porownaniu z moja babinką ...wiecie co nasza Zuzu ma juz 3 tygodnie i widac odrazu jak przez ten czas sie zmienila ...przytyla , klocek z niej niezly , dzisiaj idziemy kolejny raz do lekarza na kontrole , zobaczymy ile juz wazy ;D
Frutisku kochanie wrzuc jeszcze zdjecia Oliweczki bo ta malenka ksiezniczka tez urocza kruszynka ...uwielbiam patrzec na nasze malenstwa ;D

Zazdroszcze wam kochane ze juz macie bobaski swoje przy sobie......a ja co moge tylko czekac dzis wprawdzie mija mi termin a tu nic sie nie zapowiada przynajmniej ja nic nie czuje chyba ze zaskoczy mnie ta akcja nagle..jutro ide do gina wiec zobaczymy...pare dni mozna przenosic ale przeraża mnie taka wizja jak u Karoo........

No to w koncu nadrobilam zaleglosci - tzn. narazie na tym watku :)

Dominique- Majeczka jest cudna! I te namietne usteczka :)
Silunia - Zuzu jest kapitalna i ma fryz podobny do mojej :)
Leyna - Twoj "lysolek" niezly facet - nasze sierpniowe dziewuchy beda mialy o kogo walczyc :)
Martina - gratulacje!
K@sia@ - ale Kingusia wyrosla! Sliczna z niej dziewczynka!
Aga - no no, calkiem spora ta Twoja malutka! W porownaniu z moja kruszyna to olbrzym :) Kochana jest!
Edie - rowniez gratuluje!
Asmodis - Twoja Ninka jest sliczna, a ze kruszynka - to juz 3 jestesmy z takimi maluszkami -ja, Ty i Frutisek :) ale zauwazam, ze Sarusia nabiera juz 'ksztaltow' :)

Jak ktoras przeoczylam to bardzo przepraszam :)

Sarunia slliczna i taka malutka :)
Silunia, ale przeleciało, napisz ile mała przytyła, po wizycie.
A mój kloc lezy mi własnie na brzuchu i drapie mnie, musze chyba obciac pazurki ;D

reklama
Dziewczyny, zupełnie nie wiem co tu się wydarzyło przez ostatni tydzień. Melduję tylko szybko, że urodziłam córeczkę 3400g i 57cm, 17-go. Zarzę później na dłużej jak znajdę chwilkę. Bardzo jestem szczęśliwa ;D ;D ;D Pozdrawiam!

Do góry