reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ROZDWOJONE CZERWCÓWKI!!!!!!!!

Ło matko człowiek parę dni nie zaglądał a tu tyle wieści.

Gratulacje dla Ell i Kasi Kucińskiej

reklama
Od wczoraj jestem juz w domciu z moją Otylką :) Jak tylko się pozbieram to napiszę wszystko, co i jak:)) Ach jak ona przyszla na świat niespodziewanie:)))) Ale jestem przeszczęśliwa i tej radości tak naprawdę nie da się opisać))

Ell, mnie też nieźle zaskoczyłaś, bo termin miłaś w "moich" okolicach ;-) Jeszcze raz GRATULUJĘ!

I musisz sobie zminić suwaczek ;-)

Boże jutro zaczynam 40 tc , a tak sie balam tej liczby :(((( Musze przyznac ze wieczorami to juz brzuch daje sie we znaki , ciazy jak nie wiem ale kazdy kolejny dzien to juz blizej do porodu wiec niech dni leca szybciutko ( dla mnie bynajmniej hehe ;D )

Dziewczyny dziekuje za wszystke kciukasy i gratulację:)))) właśnie staram sie nadrobić zaległości, z maleńkiej póki co straszny śpioch, pfu, pfu oby nie zapeszać:) je, spi i wiadomo "czasami" zrobi w pieluchę ;D, oj długo nie popisalam, chyba coś własnie zrobiła....

Asiu - ja cala ciaze myslalm ze urodze w 38 tygodni, dzisiaj sie zaczal, zobaczymy....nie mysle nawet ze do 40 bede musal czekac...ja juz bym mogla rodzic!!!!ahhh....
ell - fajnie ze masz malego spioszka:)))))pisz jak Ci idzie opieka nad malenstwem, karmienie i wyslij fotki:))))

Witam czerwcóweczki :)
Ja jestem z październikowych mam :)
Chciałam zapytać czy macie może jakies wieści od Rusałki? Co z jej Klaudusią? Jest już poza brzuszkiem?
Pozdrawiam i trzymam kciuki za pomyślne narodziny wszystkich dzieciątek!!!

Aniu ja tez bylam pewna ze urodze wczesniej ale mimo ze mnie sie nie udalo to zycze porodu w 38 - 39 tc kazdej mamie , pod koniec 39 tygodnia to juz sie prawdziwe zalamanie wlacza :(

Ines , Rusalka juz powinna byc po cesarce , zdaje sie wczoraj rano miala sie odbyc wiec tez czekamy niecierpliwie na wiesci. Po cesarce to chyba troche potrwa zanim dojdzie do siebie wiec nie mozna liczyc na natychmiastowego newsa.

reklama
Asiu - Mi lekarz powiedzial ze po skonczonym 38 tygodniu zwykle robia cesarki, to mam nadziej ze 39 sie zalapie..ale jak bedzie w 40 to tez nie bedzie zle, chociaz wolalabym wczesniej, zeby sie nie stresowac ze sie akcja porodowa zacznie...i wtedy pedem do szpitala...

Ciekawe jak tam Rusalka i cicha....

Do góry