reklama
Brownie1992
Moderator
Używałam, ma spoko konsystencję, ale czy jakoś super działa to nie wiem.Cześć dziewczyny, co polecacie na rostępy?
Wczoraj kupiłam palmers zdjęcie niżej stosował ktoś?
To prawda genetyka ma tu największe znaczenie, ale również stosowałam mustele i wciąż po porodzie stosuje, jest bezzapachowa, doskonale nawilża jest cudowna.Ja stosowałam Mustele i byłam zadowolona.
Trzeba pamiętać ze dużo tutaj znaczenia ma genetyka. Krem to tylko dodatek.
MartaMarkry
Fanka BB :)
Używałam w obu ciążach. Jest treściwy i nawilza mocno. Jednak rozstępy to genetyka, ale można wspierać tymi produktami. Mistelle tez miałam, ale jest dużo lżejsza w formule niż pallmers
Mayolin
Uzywałąm Musteli i bardzo mocno polecam - po ciąży nie został żaden rozstęp.Cześć dziewczyny, co polecacie na rostępy?
Palmersa kupiłam raz i nigdy więcej, w ciąży nie byłam w stanie znieść tego smrodu
Maarta
Też tak uważam lekka fajna formuła i nie tłusta co dla mnie ważne. Też po ciąży kończę jeszcze opakowanie które mi zostałoTo prawda genetyka ma tu największe znaczenie, ale również stosowałam mustele i wciąż po porodzie stosuje, jest bezzapachowa, doskonale nawilża jest cudowna.
Cześć dziewczyny, co polecacie na rostępy?
U mnie w rodzinie każda kobieta ma rozstępy.
Mnie jakoś omineło
Dużo wody, smarowanie 2-3 x dziennie - olejek ze słodkich migdałów lub mustella lub bio oil (tymi trzema smarowałam się na zmianę)
Nie wiem czy to mnie uchroniło czy po prostu zwykły przypadek, ale też uważałam na to co jem.
Więc powodzenia i dbajcie o siebie mamuśki
bleucoco
W celu zapobiegania ja uwielbiam oliwkę dla mam z Rossmanna Używałam w pierwszej ciąży i teraz też.Cześć dziewczyny, co polecacie na rostępy?
reklama