reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rossman paskowy

SzklanaKulka

Fanka BB :)
Miasto
Białystok
Dziewczyny, jakie macie doświadczenie z testami ciążowymi facielle z rossmana paskowymi? Bo już wiem ze pepino z Auchan ciągle przebija kreske, a jak jest z tymi z rossmana? Dzisiaj robiłam test, widzę cień cienia ale nie mam pewności czy to nie spod spodu przebija coś. Na żywo bardziej widać niż na zdjęciu..

Załączniki

• IMG_8428.png
    IMG_8428.png
    993,1 KB · Wyświetleń: 284
reklama
Powtórz jutro rano , może będzie bardziej widoczna . Chyba że nie możesz wytrzymać to postaraj się jakiś dłuższy czas nie pić albo bardzo mało oczywiście nie sikać i powtórzyć za parę godzin ☺️

Zwariować idzie.. od 4 dni pobolewa dziwnie w podbrzuszu, od 4 dni plamie, a raczej od 4 dni jak badam szyjkę macicy to mam krew, ale podpaska z kolei całymi dniami jest czysta. Jakbym tam nie gmerała to może w jeden dzień by coś skapnęło i tyle. Człowiek się nastawia że może plamienie implantacyjne, ale po wszystkich poronieniach i dwóch CP jakoś nie spodziewam się niczego dobrego. Wrzucam jeszcze jedno, tylko trzeba kliknąć 🫣

Załączniki

• IMG_8423.jpeg
    IMG_8423.jpeg
    507,7 KB · Wyświetleń: 71
Ostatnia edycja:
No niby coś tam jest ,ale powiem ci szczerze że na zdjęciu wygląda dziwnie ,nie jak kreska do końca . Jeżeli chodzi o bóle to akurat chyba na początku ciąży to normalne i można pomyśleć z bólami na okres . Jeżeli o plamienie to musisz czekać co z tego będzie , i myślę że lepiej tam nie grzebać

Zwariować idzie.. od 4 dni pobolewa dziwnie w podbrzuszu, od 4 dni plamie, a raczej od 4 dni jak badam szyjkę macicy to mam krew, ale podpaska z kolei całymi dniami jest czysta. Jakbym tam nie gmerała to może w jeden dzień by coś skapnęło i tyle. Człowiek się nastawia że może plamienie implantacyjne, ale po wszystkich poronieniach i dwóch CP jakoś nie spodziewam się niczego dobrego. Wrzucam jeszcze jedno, tylko trzeba kliknąć 🫣
Widzę cień kreseczki 🤞 idziesz jutro sprawdzić betę

Widzę cień kreseczki 🤞 idziesz jutro sprawdzić betę?

reklama
Do góry