reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rośniemy, rośniemy-waga naszych dzieciaczków!

Mmaomisia wcale nie widać,żeby Dominiczek był jakis malutki;-)jest ślicznym i zdrowym chlopcem;-)i widać podobało mu się u lekarza;-)

reklama
Mmaomisia wcale nie widać,żeby Dominiczek był jakis malutki;-)jest ślicznym i zdrowym chlopcem;-)i widać podobało mu się u lekarza;-)
zgadzam się z edi, Dominik to normalny chłopaczek, zdrowy i usmiechnięty i chyba lubi te wizyty kontrolne:-);-) albo macie ładna panią doktor:confused:

Dzis bylysmy z Zuzia w przychodni na kontrolnych pomiarach - tak o! ;-) Przerwa w mierzeniu i wazeniu Jej wynosila 2 miesiace. ;-)

Oto,co wyroslo z Mojej Coreczki przez 8 miesiecy. :-D

Wzrost: 74,5 cm (urosla 1,5 cm)
Waga: 10 580 g (przybrala na wadze 1 100 g)
Obwod glowki: 47,5 cm (urosla 1,5 cm)
Obwod piersiatek: 51 cm (urosly 2 cm) -> beda spore! Po Mamusi! :-p :-D :cool2:

Dzikidzik to ja bardzo proszę o 1 kg bo przy tej chorobie przydadzą się jej zapasy. Mogę przysłać kuriera:tak:.
A może Zuzanka by też coś dała mojemu Dominisiowi. Z niej to dopiero jest kobitka! Waga mnie z:szok:owa ła!

Agutko Zuzia rosnie w super tempie :tak:ale w cycoszka to chyba nie przebije zadnej wrzesniowej dziewczynki ;-)mowisz, ze ma to po Mamusi:confused::-D

MAMOMISIA Dominiczek jest super dzieciaczek i nie jest jakis strasznie malutki! A na tym zdjęciu gdzie ma mierzony obwód główki wyszedł rewelacyjnie!!!!

reklama
Mamomisia,moge odstapic Zuzankowy kilogramek,a nawet dwa,jesli potrzeba! :-D Bez problemu,hihi. ;-) Zuzia przybiera na wadze miesiecznie 500g,wiec jest dobrze,bo dzieci w tym wieku powinny przybierac na wadze miesiecznie 500-700g. ;-)

Luczynko,hahaha taaaak,cycoszki to na bank ma po mnie! :-D :tak: :-D :laugh2: :cool2:

Do góry