reklama
lucy79
Fanka BB :)
zgadzam się z edi, Dominik to normalny chłopaczek, zdrowy i usmiechnięty i chyba lubi te wizyty kontrolne:-);-) albo macie ładna panią doktorMmaomisia wcale nie widać,żeby Dominiczek był jakis malutki;-)jest ślicznym i zdrowym chlopcem;-)i widać podobało mu się u lekarza;-)
dzikidzik
mamula MAJULI
Dominiś nie wygląda na 6600kg, i taki słodziachny jest! Maja mówi, że może mu przesłać z 2 kg!?priorytetem!
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Dzis bylysmy z Zuzia w przychodni na kontrolnych pomiarach - tak o! ;-) Przerwa w mierzeniu i wazeniu Jej wynosila 2 miesiace. ;-)
Oto,co wyroslo z Mojej Coreczki przez 8 miesiecy.
Wzrost: 74,5 cm (urosla 1,5 cm)
Waga: 10 580 g (przybrala na wadze 1 100 g)
Obwod glowki: 47,5 cm (urosla 1,5 cm)
Obwod piersiatek: 51 cm (urosly 2 cm) -> beda spore! Po Mamusi!
Oto,co wyroslo z Mojej Coreczki przez 8 miesiecy.
Wzrost: 74,5 cm (urosla 1,5 cm)
Waga: 10 580 g (przybrala na wadze 1 100 g)
Obwod glowki: 47,5 cm (urosla 1,5 cm)
Obwod piersiatek: 51 cm (urosly 2 cm) -> beda spore! Po Mamusi!
mammamisia
Wrześniowe mamy'06
Dzikidzik to ja bardzo proszę o 1 kg bo przy tej chorobie przydadzą się jej zapasy. Mogę przysłać kuriera.
A może Zuzanka by też coś dała mojemu Dominisiowi. Z niej to dopiero jest kobitka! Waga mnie zowa ła!
A może Zuzanka by też coś dała mojemu Dominisiowi. Z niej to dopiero jest kobitka! Waga mnie zowa ła!
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Mamomisia,moge odstapic Zuzankowy kilogramek,a nawet dwa,jesli potrzeba! Bez problemu,hihi. ;-) Zuzia przybiera na wadze miesiecznie 500g,wiec jest dobrze,bo dzieci w tym wieku powinny przybierac na wadze miesiecznie 500-700g. ;-)
Luczynko,hahaha taaaak,cycoszki to na bank ma po mnie!
Luczynko,hahaha taaaak,cycoszki to na bank ma po mnie!
Podziel się: